reklama

Ząbki,ah te ząbki...

reklama
Gratulacje z posiadanych ząbków, a kolejnych bez problemów, nieprzespanych nocek i płaczów!!!

Ola ma trzy jedyneczki i czwarta, górna chyba jest następna w kolejce :-)

Dziewczyny, a ja mam takie dziwne pytanie...Bo dolna dwójka która niedawno wylazła Oliwce strasznie krzywo rośnie :-(.I ja teraz nie wiem, czy może z czasem się jakoś, jakimś cudem naprostuje, czy moje dziecko będzie krzywozębne :-(??

Jestem kobity, ale z doskoku. Majka kaszle jak gruźlik, co przeszkadza jej spać i wciąż się budzi, więc latam do niej z piciem. A mnie dopadła sraczka (przepraszam) i ze sobą też co chwila latam, z tym, że gdzie indziej;-)
Męża zapytam o krzywulca Oliwki, ale na moją głowę to jest tak: mleczakami nie należy się zbytnio przejmować (oczywiście dbać, by czyste były i do próchnicy nie doprowadzić, bo ta lubi się przenieść potem na stałe ząbki-czasem widywałam maluchy z taką korozją, że!!!!!). Mleczaki (a potem stałe na początku) mają miejsce by się rozejść i wyrównać. Majki pierwsza jedynka też była krzywa, ale potem zaczęła trzymać fason.
U nas wciąż tylko 2 dolne, więc jak czytam, że Wasze pociechy mają po 8, to!!!!!

reklama
Nie gadaj Pola - Maja brak zębów nadrabia mnóstwem innych umiejętności:-)
Gratulacje wszystkim nowym zębom. Oby jak najłagodniej wychodziły pozostałe. U nas już jedynki w komplecie - górne i dolne. A ostatnio przyuważyłam dwójeczkę górną;-) I chyba coś się zaczyna dziać w dolnych dwójach. Ale jest trochę marudzenia, wstawanie w nocy i obowiązkowo smarowanie żelem na ząbki6

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry