reklama

Ząbki,ah te ząbki...

reklama
U nas 4 u gory, 3 na dole. Kolejny,4, w drodze ale teraz wychodza jeden za drugim a maly nie da sobie do buzi zajrzec.Nerwowy za to od paru dni niemozliwie:-(Prawie nie spimy:-(:-(A juz wczesniej podejrzanie dziaselka trojkowe wygladaly.Bossssze, jak zmeczona jestam...

Kobitki, niech Wasze dzieciątka prześlą Majce fluidy zębowe, bo gryzie bidna wszytsko i płacze wniebogłosy bo ją boli, a zębów brak..., że nie wspomnę o nocach...Dzisiaj wypatrzyłam zbielenia lewej górnej dwójki...może już niedługo??Już za parę dni, za dni parę....tralalala. Wolałabym, żeby zdążyła przed naszym wyjazdem na wczasy...Lecimy w niedzielę wygrzać dupska w słonku:-) a Majka zostaje sama z babcią...(oj, ale będę tęskniła...). Czy któraś z Was zostawiła dziecko samo (bez drugiego rodzica) na tak długo???

Pola my przesyłamy pozytywne wibracje...dla Majeczki. a ja to wiem po co wy tam jedziecie...oj wiem:tak::tak::tak:. czyżbyście mieli zamiar popracować nad rodzeństwem dla Córy???

Zębolkowe fluidy dla Majeczki!!!!!!!:-D:-D:-D
Madzia zatrzymała się na 7 zębolkach: górne jedynki i dwójki, dolne jedynki i lewa dwójka. Prawej brak:-) Ale od kilku dni mamy ślinotok i marudne dni więc może się tam co ciśnie. Wiecie mam jednak wrażenie że jej coś dalszeo idzie a ta dwójeczka nie:confused: No cuż poczekamy:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry