reklama

OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Pragnę oznajmić,ze dołączamy od wczoraj do grona ząbkowiczów!:-) :-)  Oliwierek ma dwie ostre jak igiełki jedyneczki na dole:-) Wczoraj ugryzł moją mamę w palec i tak się dowiedzieliśmy o ząbkach. Pierwsze koty za płoty...Podobno ten kto pierwszy zauwazy że dzidzia ma ząbki to kupuje dziecku prezent;-) Także u nas babcia musi się wywiązać...ale znając moją mamę to raczej prędzej ja coś małemu kupię niż ona
 Oliwierek ma dwie ostre jak igiełki jedyneczki na dole:-) Wczoraj ugryzł moją mamę w palec i tak się dowiedzieliśmy o ząbkach. Pierwsze koty za płoty...Podobno ten kto pierwszy zauwazy że dzidzia ma ząbki to kupuje dziecku prezent;-) Także u nas babcia musi się wywiązać...ale znając moją mamę to raczej prędzej ja coś małemu kupię niż ona

Oliwierek ma dwie ostre jak igiełki jedyneczki na dole:-) Wczoraj ugryzł moją mamę w palec i tak się dowiedzieliśmy o ząbkach. Pierwsze koty za płoty...Podobno ten kto pierwszy zauwazy że dzidzia ma ząbki to kupuje dziecku prezent;-) Także u nas babcia musi się wywiązać...ale znając moją mamę to raczej prędzej ja coś małemu kupię niż ona
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Super Ola ze macie juz pierwsze zabeczki za soba!!!!GRATULACJE od ciagle bezzebnego Brianka mam nadzieje ze tez juz niedlugo pochwalimy sie kielkami!!!
mam nadzieje ze tez juz niedlugo pochwalimy sie kielkami!!!

I od nas gratulacje dla Olisia 

Moj Mki juz chyba mysli ze zabkow nie bedzie mial, bo swietni sobie radzi dziaselkami, ostatnio gryzl rurke z nadzieniem, bo mu "madry" tatus dal, i kawalek jabluszka tez odgryzl, heh zadzi sobie chlopina jak moze;-)

Moj Mki juz chyba mysli ze zabkow nie bedzie mial, bo swietni sobie radzi dziaselkami, ostatnio gryzl rurke z nadzieniem, bo mu "madry" tatus dal, i kawalek jabluszka tez odgryzl, heh zadzi sobie chlopina jak moze;-)

reklama

agutek_76
Mamy lipcowe'06 Entuzjast(k)a
Olis gratulacje od bezzebnej Olki, wy to macie dobrze, u nas od paru dni takie nieznossne dziecko ze matko swieta, spac za nic i sie wierci i sie kreci i wierzga nogami az mi czasem cierpliwosci brakuje. kiedy zobaczymy jakies pierwsze foty waszych perełeczek?

Podziel się:

Nareszcie!!!
 Nareszcie!!!