Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mała krzyczała okropnie łzy jej leciały, był strasznie smutna:-( posmarowałam jej dziąsełko bobdentem ale to nic nie dało
płakała okropnie:-( dopiro czopek pomógł i po 30 minutach ryku padła ze zmęczenia:-(
.u nas właściwie to wszystko co popadnie wkłada do buzi (zabawki, palce, gazete..):-(

A skąd wy, dziewczyny to wiecie, że idzie jakiś ząbek? To widać?ja smaruje dziąsełka dentinox- gel i Wika się uspokaja po tym, ale ząbek się jeszcze nie wysuwa, a idzie górna 2
A skąd wy, dziewczyny to wiecie, że idzie jakiś ząbek? To widać?

u nas właściwie to wszystko co popadnie wkłada do buzi (zabawki, palce, gazete..):-(
, Laura za to fajnie "czyta"" gazety, z babcią, po niej już nikt nie może tego robić bo gazeta cała pognieciona i podarta 

wampirek,Mój Karolek też. Najbardziej lubi gryźć szczotkę do włosów i palce mamy ;-). Jak go łapię za rączki i podciągam do siedzenia, to natychmiast z pasją wgryza się w moje ręce. A jak się go przybliży do twarzy, to chwyta za włosy i jak wampirek próbuje się przyssać np. do policzka.

dobre
są takie jakby spuchnięte i czerwone, u nas wygląda to jak taka czerwona nierówność na górnym dziąlełku:-(, mam Calgel, ale pomaga tylko na chwilkę:-(.
u nas tez wszystko co w zasiegu reki idzie prosto do buzi
dziewczyny jak wygladaja rozpulchnione dziasla ????
u nas tak samo, czasem jak jej masuje dziąsła to mnie złapie i zaczyna ssaćPiotruś też się ślini jak buldog, pcha wszystko do buzi z taką złością, a najlepiej mu jest jak mama swoim palcem masuje dziąsełka,
, dziwne uczucie