Lajla83
Fanka BB :)
ło tak szybkou nas przebiły się już dwie górne czwórki, a teraz idę dolne czwóreczki. Jestem zaskoczona że tak szybko;-)
a ile macie juz ząbków
u nas 5 i szósty jakiś leniwy widać go przez dziąsło ale nie chce się przebić

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ło tak szybkou nas przebiły się już dwie górne czwórki, a teraz idę dolne czwóreczki. Jestem zaskoczona że tak szybko;-)
a ile macie juz ząbków

Ale duzo ząbkówu nas już jest 8 dużych( 4 na dole 4 na górze), przebiły się dwie czwórki na górze i idą dwie czwórki na dole, czyli niedługo będzie 12 ząbków.
Śmieszne jest to że mały nic nie gryzie i na większe kawałeczki obiadku albo kanapkę ma odruch wymiotny więc wszystko miksuję, ale zębów prawie komplet
haha![]()

Jak prawdziwa księżniczkaA Kaja jakie ma cudne loczki![]()

my używałyśmy bobodenta i pomagała, jak wieczorami było źle to dawałam Wiktorii viburcol i przesypiała całą noc, ale wiem że Ibum też jest podobno pomocnywszystkim Maluszkom gratuluję zębolków a Mamom powodów do dumy:-)My dopiero zaczynamy tę drogę i mam pytanie do doświadczonych Mamuś - czy macie jakieś sprawdzone specyfiki na bolące dziąsełka?? pozdrawiam;-)
to jest jakiś żel chłodzący do masowania dziąsełek?my używałyśmy bobodenta
tak i ze środkiem przeciwbólowym...to jest jakiś żel chłodzący do masowania dziąsełek?