G
gość _199
Gość
wczoraj wyszedł ząb, noc przespana. Powodzenia !mieszanie więcej cycka bo mm dostaje jak muszę gdzieś wyjść i też ciumka cały czas , wypadnie mu to zaraz wojna![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wczoraj wyszedł ząb, noc przespana. Powodzenia !mieszanie więcej cycka bo mm dostaje jak muszę gdzieś wyjść i też ciumka cały czas , wypadnie mu to zaraz wojna![]()
super !!! U nas już na drugiej jedynce jest szara linia czyli parę dni i wyjdzie ząbekwczoraj wyszedł ząb, noc przespana. Powodzenia !
mojemu małemu szybko jakoś się zaczęło ale rozmawiałam z mama i ja jak miałam pół roku to miałam dwa dolne i dwa górne także będzie ciężko hahahwczoraj wyszedł ząb, noc przespana. Powodzenia !
No dzisiaj też fatalna noc bo mu drugi idzie. Ja już się pogodziłam, że przez następny rok nie będę spala.mojemu małemu szybko jakoś się zaczęło ale rozmawiałam z mama i ja jak miałam pół roku to miałam dwa dolne i dwa górne także będzie ciężko hahah