Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mojemu maluszkowi idą dopiero dwa ząbki na dole, no i z tego tytułu mam Sajgon, bo Kuba nie ma apetytu, jest strasznie marudny często śpi :sick:Najlepszym przyjacielem jest teraz maść przeciwbólowa
Z kas to znam.Dzisiaj kupilam zel do stosowania na zabki jakis nowy lekarka mi polecila i mozna go stosowac do momentu wyjscia wszystkich zebow,bo poprzedni niby niezabardzo.
Victorkowi wyszła dwójka dolna,ja mu ząbki myje myje a on się chichra i otwiera buziałke i patrze a tu zębisko się przebiło i nawet nie wiem kiedy,no ale już się wyjaśniło dlaczego tak ostatnio marudził.Mamy już 5 ząbków.
Dzień dobry!!
Ingucha ma od tygodnia pięć ząbków (przez 4 miesiące miała dwa a ostatnio jej wyszły trzy naraz) a chyba idą dwa następne. Troszkę jest marudna i nie chce jeść zupek ale jak czytam Wasze posty to dochodzę do wniosku, że mam dziecko aniołka ;-). No oczywiście tak ogólnie to jest mały łobuzek :-) ale nigdy nie zarwałam nocki z powodu ząbków. Chociaż ze trzy razy zdarzyło mi się podać jej paracetamol w syropku przeciwbólowo, bo nie mogła spać. Lekaraka mi to poleciła, nie polecała za to żeli do smarowania dziąsełek, bo to tylko na chwilkę i ból zaraz wraca.
Pozdrowionka
Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków kolejnych ząbków!!! Asiun witaj! Jesteś chyba nowa Mojej Karolci pomaga żel Bobodent i wydaje mi się ze skutecznie.
W poniedziałek przebił się kolejny ząbek, lewa dwójeczka i Karolinka ma już 8 ząbków!!! Ale ciężko jej umyć, w ogóle sobie nie daje :sick: