reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbkowanie

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH NOWYCH ZABKOW;-) :-D

Ja Kubie tez smaruje dziaselka ( na sam widok tubki dziecko juz otwiera buzie, maly lekoman..zreszta on wszystkie leki lubi zwlaszcza Ibufen ) U nas narazie na dole widac dwie biale dorodne perelki, ale ostatnio zauwazylam ze gora mocno opuchnieta wiec pewnie lada dzien beda cztery zabki, tak wiec pewnie przed nami dni spod znaku marudu :baffled: :-p

reklama
Witam wszystkich !
Tak, Iza1, przedstawiałam się kilka dni temu ale to chyba trzeba na każdym wątku. Przepraszam z moje niewychowanie ;-) ale nigdy przedtem nie bywałam na żadnym forum i dopiero się uczę :-) .
Pozdrowionka!!

Miło mi bardzo, na razie idę spać, bo jutro jak zwykle wstaję o 5: dzidzia do babci a my do pracy :-( . Ale w pracy mam trochę czasu to zagądam tu dosyć często:-) .

Dobrej nocy!!

U nas koszmar z zabkowaniem. Ida dolne dwojki :((
Maja jest nie do poznania, nie mam na nic czasu dobrze ze jestemy u babci to troche sobie odpoczne jak nie placze za mna:((((
Nie wspominam juz o spaniu bo juz calkiem sie odmienilo :baffled: :no:

Woloszki trzymajcie sie dzielnie!!!
Asiun Witaj :tak: milo jest Ciebie goscic wsrod nas!! Zapraszam na inne wateczki ;-)
Iza gratulacje,gratulacje :-) Franek na stanie ma pelnych 7 zebulkow i osmy wychodzacy ale cos mu sie dlugo ta trojka przebija :-( na szczescie nie doskwiera mu zabardzo.Chyba ze to cisza przed burza ;-)

Ja tu pisze o dolnej dwójce a i górna się przebiła wczoraj.Hihi on ma dwie dwójki po swojej prawej stronie,jak dla mnie dziwne :confused: ale co tam fajnie,że są.No i już widać dwójki z lewej strony górną i dolną.Już niebawem Victor będzie miał 8 ząbków,hihi nadgania zaległości:-D:-D:-D:-D

reklama
A moja Dominika od półtora miesiąca ma tylko dwie dolne jedyneczki.
A jej kolega Kasjanek co jest młodszy od niej o dzień bo rodzony 9 maja ma już 6 zebów.
Ale za to Dominika chodzi za rączki czy przy meblach a kolega nie raczkuje bo pupa ciężka wazy około 12kg

Do góry