reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbkowanie

Nie strasze ale trzeba byc przygotowanym na najgorsze lepiej sie rozczarowac pozytywnie niz byc zaskoczonym ;-);-)
A Maksowi nawet nie wiedzielsimy kiedy wyszly 5 :-D

reklama
MaartaTrzymajcie sie dzielnie!!!!

Woloszki u nas tak samo przy piatkach bylo jak u Maksia.Kapelam sie jak wystawaly.Franek wogole zabkowanie na relaksie przeszedl.Wogole nie marudzil nie mowiac juz o zaburzeniach snu.Tylko lala sie jak z kranu mu z buziaczka....
za to pewnie w wieku dojrzewania da nam popalic......;-)

MaartaTrzymajcie sie dzielnie!!!!

Woloszki u nas tak samo przy piatkach bylo jak u Maksia.Kapelam sie jak wystawaly.Franek wogole zabkowanie na relaksie przeszedl.Wogole nie marudzil nie mowiac juz o zaburzeniach snu.Tylko lala sie jak z kranu mu z buziaczka....
za to pewnie w wieku dojrzewania da nam popalic......;-)

hehe Buba szykuj jakiś paralizator, albo co...;-) bo jak mu sie nazbiera przez te lata dzieciństwa :-D
U nas nadal tylko 1,2 i 4 :-)

U nas sie zaczelo ida 5:szok: i to w sumie bezobjawowo.Victor co prawda paluchy wpycha do buzialki i wyjada wszystko co twarde w domu:-) to nocki spokojne i wogole nie marudzi.Oj takie zabko to ja prosim:yes:Pierwsza lada moment sie przebije juz sprawdzalam:-)widac ja golym okiem a i wyczuc da sie pieknie:-)Normalnie bezobjawowo alez jestem szczesliwa.

Vici, u nas trójki idą, ale jest niezła jazda, Natalka w gole nie chce spac, to znaczy jak juz usnie to jest ok, ale jak usypia, godzinami i miałczy i rece w budzi ma 24h na dobe, nie mowiąc juz o kałużach sliny :-D ;-)

vici tak właśnie u mnie bezobjawowo wychodzą ząbki tzn Dominice nie mnie.
Teraz wybija nam się do końca prawa dolna trójka.
Domini ma non stop coś w buziaczku jak nie pluszaki to klocki lub rączki.
Ale wiecie co wczoraj robiłam Dominice przegląda w zębach i wydaje mi się że jej też piątki górne ruszyły.Można je wyczuć pod palcem.Choć może się mylę zobaczymy w późniejszym czasie jak to jest z tymi piątkami u Domini

reklama
Do góry