Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Arwena moja bartowa stamtąd pochodzi, dokładnia z Korczaka, może się znacie :-)Ja mieszkam w okolicach Św.Jadwigi. Chyba nikogo nie ma z tych okolic. Często w centrum się zjawiam. A Wasze okolice to dla mnie czarna magiaKilka kojarzę.
Bede plakac...Witam się i ja, bo na pół Zabrzanką jestem
Arwena moja bartowa stamtąd pochodzi, dokładnia z Korczaka, może się znacie :-)
Ja będę w Zabrzu w ten weekend, może ma któraś ochotę naspotkanie w neidzielę rano ?
Np. w parku Dubiela ?

Ja właśnie z ulicy Korczoka :-) Przy poczcie mieszkam.
Witam się i ja, bo na pół Zabrzanką jestem
Arwena moja bartowa stamtąd pochodzi, dokładnia z Korczaka, może się znacie :-)
Ja będę w Zabrzu w ten weekend, może ma któraś ochotę naspotkanie w neidzielę rano ?
Np. w parku Dubiela ?
Jeśli chodzi o fryzjera to z Zabrza żadnego nie znam (chętnie bym poznała), ja jeżdżę na Halemba lub na Nowy Bytom i naprawdę polecam!!!Kochane mamuśki możecie polecić mi jakiegoś dobrego fryzjera z naszych okolic, który kasy i włosów ze mnie nie zedrze?![]()
Witam, mam na imię Gosia.mamusia co prawda nie jestem ale sie staram o dzidziusia.widze ze dawno tu nikt nie zagadal.chce wiedziec co sadzicie o doktorze tyczynskim?moze owinnam zmienic lekarza?opinie znajomych sa podzielone.mam nadzieje ze nie macie mi za zle ze sie tu wpraszam jako bezdzietna(jeszcze)