Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem, czy interesuje Cie jeszcze opinia:-) ale uwazam podobnie jak Klio, ze kiedys byl super (prowadzil moja ciaze) ale potem to zaczal brac kasae za wszystko, co tylko mozna bylo.. a kiedys wizyta kosztowala tylko 50 zl z usgWitam, mam na imię Gosia.mamusia co prawda nie jestem ale sie staram o dzidziusia.widze ze dawno tu nikt nie zagadal.chce wiedziec co sadzicie o doktorze tyczynskim?moze owinnam zmienic lekarza?opinie znajomych sa podzielone.mam nadzieje ze nie macie mi za zle ze sie tu wpraszam jako bezdzietna(jeszcze)

A teraz jest nas już czworo. Jak się urodził Tomek często tu zaglądałam, teraz przy dwójce to trochę urwanie głowy i słabo z czasem na relaks przy kompie, hrrrr. Dlatego dopiero teraz tu trafiłam. O dobrym fryzjerze w Zabrzu też chętnie się dowiem bo sama jeżdżę gdzie akurat mam możliwość, najczęściej ląduję w marketowo-pasażowych a tam to istna loteria - ekipy zmieniają się co chwilę. Pozdrawiam serdecznie!
ja narazie czuje sie dobrze maly fika koziolki w brzuchu zobaczymy jak bedzie dalej. Pozdrawiam mamusie i milego wieczora zycze
juz sie ciesze na zakupy.Ja niestety mieszkam w Holandii, a tu nie mam takiego wyboru wszystkiego jak w Polsce a i ceny czasami doprowadzaja tu o zawrot glowy.
, chociaz moj men mowi ze jeszcze nie raz zamarze aby wrocil z powrotem do brzucha hehehe zobaczymy
Troche sie rozpisalam