Myszencja82
Fanka BB :)
Witajcie! Znacie może jakiegoś dobrego pediatrę w Zabrzu, bo to chyba już czas się rozglądać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluję ząbków!!:-)witam Was
u nas ok, tylko dalej walczymy z zapaleniem ucha, nie pamietam czy sie chwalilam ale Kacprowi wyszly 2 zębole na raz i juz sa takie duze![]()

Ja chodzę do dr Pindel - super babka..Nasza przychodnia jest na ul.Wolności 182..Witajcie! Znacie może jakiegoś dobrego pediatrę w Zabrzu, bo to chyba już czas się rozglądać
Witajcie! Znacie może jakiegoś dobrego pediatrę w Zabrzu, bo to chyba już czas się rozglądać
świetna jest też u nas Orlicka 
Ja chodzę do dr Pindel - super babka..Nasza przychodnia jest na ul.Wolności 182..
Polecam:-)
Obrzęk też się zmniejszyłJa mieszkam na Tatarkiewicza, a Ty?:-)Hmmmm.... To chyba mieszkamy niedaleko, bo Sanus, to też i moja najbliższa przychodnia:-)
mały dosypia jeszcze w wózku, a starszy się bawi. Pogoda dzisiejsza to super tylko te chodniki
wypociłam się przy pchaniu że szok

:-(..Na szczęście w miarę to schodzi..mam nadzieję, że to było pierwszy i ostatni raz
:-(..Ja mieszkam na Tatarkiewicza, a Ty?:-)