adddaaa
Lipcowa mama 09
dziewczyny a ja mam takie pytanie, bo w zabrzu na placu krakowskim jest grota solna, ponoc ma jakies tam wlasciwosci,warto sie wybrac z maluchem na taki seans? byla juz ktoras z Was tam ?
a co do trzydniowki, nie chodzilo mi o trzydniowke ta typowo niemowlęcą, tylko ta ktora my wszyscy przechodzimy,tzn problemy jelitowe przewaznie 3dniowe,
aa co do rota.. przy nim wystepuje tez suchosc skory itd u nas to sprawdzali i wykluczyli.
a co do trzydniowki, nie chodzilo mi o trzydniowke ta typowo niemowlęcą, tylko ta ktora my wszyscy przechodzimy,tzn problemy jelitowe przewaznie 3dniowe,
aa co do rota.. przy nim wystepuje tez suchosc skory itd u nas to sprawdzali i wykluczyli.
Ostatnia edycja:
będziemy niedługo znowu próbować. A właściwości są takie że wdycha się jod.
..ale szczerze, nie życzyłabym tego zadnemu wrogowi..
:-(Dzisiaj rano przyszedł chirurg, który mi to robił i powiedział, że wypisujemy..ściagnął opatrunek i..na żywca wyciągnął z tej rany gaziki (a to jest taka dziura nad brodawką)..szyć tego nie bedą, musi się samo zasklepić..teraz juz "tylko" zmiana opatrunku..Mała od piątku na sztucznym, ja juz karmić jej nie mogę..Nie moge tez na razie jej nosić:-