Schizy, ze ktos sie wlamie do mojego domu i wymorduje moja cala rodzine towarzysza mi na codzien. Byl taki okres w zyciu kiedy bylo bardzo dobrze i myslalam, ze wyzbylam sie juz tych obsesji i lekow, niestety nie rzadko tez i otoczenie w ktorym sie znajdujemy ma na to wplyw. Na dodatek ostatnio przeczytalam, ze UK jest w pierwszej piatce krajow w ktorych dochodzi najczesciej do napadow na tle sexualnym, od tamtej pory prawie kazdy mezczyzna to potencjalny gwalciciel, zrezygnowalam z biegania w parku bo mam obawy, ze ktos mnie napadnie. Dziewczyny tak sobie mysle, ze moze byloby lepiej utworzyc na forum grupe pod nazwa "natrectwa nerwicowe" dostep mialyby tylko osoby, ktore nalezalyby do tej grupy, mam nadzieje, ze sie domyslacie z jakiej przyczyny;-), takie osoby jak my sa czesto nierozumiane, po drugie zwierzamy sie z bardzo powaznych problemow a zawsze moze znalezc sie jakis "czubek", ktory to wykorzysta, akurat w moim przypadku jest ktos taki:-), ktory wciaz "lazi" za mna po forach i nie jest to kolejna schiza ale czysta prawda:-), co wy na to?