reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a moją zachcianką było dziś ciasto francuskie z marmoladą ...ehhh no i koleżanka z pracy mi zdobyła gdzieś bo w cukierni obok mojej kancelarii przestali akurat te piec (z jabłkiem i budyniem pieką a tych chole*** nie św***)

tak masz rację nadalka kiszona do wszystkiego :) mniami :)

Jezu ja chce lody, od paru dni nic innego tylko lody. Mam w zamrażarce ale P złosci się że mi dupa duża urośnie po lodach a ja mogę cały czas tylko lody jeść. oszaleje kiedyś przez to.

ja dzisiaj muszę robić strogonowa, bo mojej mamuśce się zachciało... także jak tylko Nina zaśnie, zamykam się w kuchni...
Eve- my pyzy zawsze jedliśmy polane skwarkami (smażonym wędzonym boczkiem, bo tu różne kuchnie i różne nazwy więc wyjaśniam :-) )

ja zjadłam 2 pączki i mnie zmuliło ... :Eek:

idę siię położyć i pamiętajcie kiszona do wszystkiego :-D

Kiszonej nie mam :baffled: a bym zjadła, ale buraczki mam:tak:

Dzięki:-)

pyzy, sos i buraczki :) mniam mniam :) na którą planujesz obiad EVE to będę :)

Jezu ja chce lody, od paru dni nic innego tylko lody. Mam w zamrażarce ale P złosci się że mi dupa duża urośnie po lodach a ja mogę cały czas tylko lody jeść. oszaleje kiedyś przez to.

ja się śmieję że mam mega afrika bombatę hahaha :)
nie słuchaj męża, zachcianki dzidzi i twoje ważniejsze :)
ja zjadłam 2 pączki i mnie zmuliło ... :Eek:

idę siię położyć i pamiętajcie kiszona do wszystkiego :-D

dwa pączusie :) nadalka niezła jesteś :)
ja na razie kończę to francuskie z marmoladą do tego zielona herbatka i mam nadzieję że przeżyję :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry