reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zachcianki

ja tylko nie moge wytrzymac jak mnie najdzie ochota na pepsi - dobrze ze stacja benz. blisko :))

reklama
Krecik jakby to było blisko to zaraz bym była u ciebie ,straszną mam ochotę na owoce ,ale jutro bede na placu to może coś wyczaję.

Na lody już mi przeszło ,chyba się przejadłam.   teraz to nie mogę się doczekać TRUSKAWECZEK z mojego ogródeczka ,pychotka .Ciekawe czy coś zostanie do zamrożenia hi hi hi  

Hmmm taka lasanie to tez bym wtracila!!! A juz myslalam ze mi zachcianki przechodza!!! Okropna jestes Madziu!!!

A mężulek mi dziś przytargał z pracy serniczek na zimno z galaretką w kosteczkach, mówię wam pychotka  ,robią pyszne ciasta i wszystko na naturalnych składnikach .Ja też się zaraz rozchoruje hi hi hi :laugh:

O a ja we wtorek kupilam galaretki w cukrze takie kolorowe i kurcze sama jez zeżarłam w kilka minut (a było ze 25 dkg) i wlasnie mi Wiolu o nich przypomniałas, musze chyba isc sobie kupic - kilogram od razu :))

Wczoraj wieczorkiem mezulek zrobil mi pomidorki z mozarelka i octem balsamicznym!!! Pychotka tym bardziej ze nie ja robilam, zawsze lepiej smakuje gdy ktos inny zrobi!!!

reklama
Do góry