reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
A robiłyście sobie kiedyś serniczek z serków homo z galaretką .Niezasłodkie a pyszne na taką pogodę
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ja ostatnio zrobiłam taki,z truskawkami i galaretką i biszkoptami pod spodem
PYCHA!!!!!!!!!
Elpis, jak lazania z krakersów? Nie jadłam takiej!
Po tym co napisała Jagusia o lodach to sobie przypomniałam o orzechowych,Zielonej Budki,ktore mam w zamrażalniku
idę wtrącić!
Wiolu,mam pytanko: czy jak zasadzę w tym tygodniu warzywa typu pomidory,ogórki to nie będzie za późno?????Bo mój Darek nie miał czasu,żeby przygotować ziemię pod ogródek warzywny... :
Elpis, jak lazania z krakersów? Nie jadłam takiej!
Po tym co napisała Jagusia o lodach to sobie przypomniałam o orzechowych,Zielonej Budki,ktore mam w zamrażalniku
Wiolu,mam pytanko: czy jak zasadzę w tym tygodniu warzywa typu pomidory,ogórki to nie będzie za późno?????Bo mój Darek nie miał czasu,żeby przygotować ziemię pod ogródek warzywny... :
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
OlaPiotrowska pisze:Elpis, jak lazania z krakersów? Nie jadłam takiej!![]()
smazysz mielone z przyprawami wg uznania, na koniec wymieszasz z ketchupem, na blaszce ukladasz spod z krakersow, na to polowe miesa, starty ser, warstwa krakersow, reszta miesa, ser, krakersy, ser i pomidory i zapiekasz dopoki ser sie nie rozpusci. Pychotka!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Mniam mniam! Tylko ja zamiast keczupu to wolę koncentrat...zrobię sobie któregos dnia 
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
OLU oczywiście że można ,moja mama siała ogórki 2 dni temu a ja tydzień temu i już wyskoczyły.
A pomidorki i tak pewnie kupujecie sadzonki gotowe to w sam raz ,teraz jest cieplutko a do tego pada ciągle deszcz i to jest raj dla roślin
A pomidorki i tak pewnie kupujecie sadzonki gotowe to w sam raz ,teraz jest cieplutko a do tego pada ciągle deszcz i to jest raj dla roślin
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Wilu,dzięki
tak sobie pomyślałam że jeszcze noce ostatnio zimne były,to pomidorki by zmarzły...aż mi ślinka cieknie na myśl o takim soczystym,malinowym...

KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
A u mnie nadal tylko : jablka i M&M's orzechowe .
Nic wiecej mnie nie rusza .
Ale za to odkrylam ,ze zgage mam nawet po samej wodzie .
Nic wiecej mnie nie rusza .
Ale za to odkrylam ,ze zgage mam nawet po samej wodzie .
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Masz rację ,najlepsze pomidorki są z własnego ogródka ,sklepowe nigdy im nie dorównają .U mnie zachcianki chyba przeszły na moje dzieci ,ciągle jadłyby sałate w różnej postaci
Podziel się: