Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja wczoraj zamowiłam sobie u tesciowej zupe szczawiową bo jakos mi sie mocno zachciało..ale niestety sie rozczarowałam bo to wcale nie przypomina zupy szczawiowej jaką lubią w wykonaniu mojej mamci..ta od tesciowej to przypomina zupke przecierową dla niemowlaczka :laugh: ale tez sie jakos zje skoro sie juz nameczyła...
Ale ja nie umiem tzn nigdy nie robiłam, wiadomo ze zupy nie sa skomplikowane w robieniu ale wole nie ryzykowac...jak pojade do mamy to kaze zrobic lekcje pokazową robienia szczawiowej ;D
Karoo nawet mi nie wspominaj o czekoladzie bo ja niestety na składzie nie mam nic słodkiego i obawiam sie, ze nie wytrzymam i pozniej polece do sklepu bo jakiegos batona.. ;D
Jesli chodzi o zachcianki, to wlasnie robie obiadek, na ktory skladaja sie:
- jajeczka sadzone
- mlode ziemniaczki z koperkiem
- surowka z: salaty, koperku, szczypiorku, rzodkiewki i ogorka ze smietana sola i pieprzem
Na sama mysl o tym obiadku mi odbija i slina cieknie do podlogi...
Ale juz niedlugo, tak z 5 minutek