reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zachcianki

Ja znowu, dziewczyny pochłaniam (bo inaczej nie da sie tego nazwać) wszystkie owoce ale niestety tylko te z puszki :)
Za ananasy i brzoskwinie to normalnie oddam i ogórki kiszone i bigos i nawet placki ziemniaczane!!!!!
Miłego zachciewania mamuśki (może nie tylko jedzonka- mnie to sie nawet czasami mojego męża chce hihi ) papatki!!!

reklama
Moja zachcianka znowu wypadla na McDonalda, znowu hamburger z pomidorkiem, salata, ogurkiem kiszonym, musztarda, ketchupem i majonezem-ta kombinacja mi uspokoila mdlosci, i pozwolila pospac w nocy ;)

Natomiast dzis na sniadanko wrabalam buleczki z maselkiem i goracym kakalkiem, jak u mamy ::)

Wiecie co tak czytam Wasze zachcianki i juz zglupialam bo nie wiem co bardziej bym zjadla, bulke z maselkiem , buraczki zasmazane czy jakies owoce, a moze do Mc donalda skocze?? ;D .. kurde ;D .. w takim razie ide poszperac do lodowki

Ps, cala noc snila mi sie taka cienka szyneczka  ::) .. ale nie mam ochoty na nią ;D

A co na obiadek dzis robicie, jaka zachcianka w glowie, ja dla siebie planuje ryz z jabkiem, moze troszke cynamonu i cukru, nie za duzo bo zgaga gotowa, mam nadzieje ze umili mi brzusio ::)

Dziewczyny ja zaczynam mowic przez sen o jedzeniu :laugh: Dzisiaj rano moj facet oznajmil mi ze go obudzilam w nocy pytaniem czy nasz kolega Wojtek (ktory a propo jest swietnym kucharzem i piecze przepyszne ciasta) upiecze ni taka pyszna karpatke ;D(ostatnio jak ja upiekl to zjadlam pol blachy ciasta taka byla pycha!!!) poczym jak potwierdzil ze napewno upiecze obrucilam sie na boczek i spokojnie znowu zasnelam :laugh: Ale numer bo ja nic nie pamietam :laugh:
Co do plackow to mama przyslala mi przez kolezanke cale pudlo pysznych placuchow z pychnych ziemniaczkow !!!!Wiec ja ten etap mam za soba :laugh: teraz goruje chleb ze smalcem :laugh: mmmmmmm i pomidory :laugh:

Mnie wczoraj to calkiem wzielo na zachcianki...... zaczne od poczatku: wymioty mialam zaraz jak wstalam wiec reszte dnia mialam spokuj z tym, jak tylko czulam sie glodna to od razu, bulka duza z serem, ogorkiem, pomidorem, jajkiem i salata, a okolo poludnia wcielam tosta z serem i szynka, oraz napoleonke z goraca czekolada, na obiad ziemniaczki polane tluszczem z kalafiorkiem i az 1 palke od kurczaka i skrzydelko pieczone a na wieczor ciasto z bita smietana orzechowe.
Zycze kazdej z Nas aby codzien dopisywal nam taki apetyt i aby mdlosci ustawaly z dnia na dzien ;)

A ja w dniu dzisiejszym wszystko co zjadłam to 6 kanapek z masełkiem i pomidorem! ::) :o i dalej jestem głodna! :( Jak dalej tak będę jadła to pod koniec ciąży chyba do 90 kg dobije ;D Ale mnie naszło na te pomidory ::) No i poczytałam o waszych zachciankach i zamarzyły mni się placuszki ziemniaczane! Chyba dziś sobie zrobię :p

Oj tak te zachcianki. Mnie tez wzielo na pomidorki Ines ;)
Ale na kurczaka i ryz nawet spojzec nie moge, nawet jak o tym pisze, to mam odruch wymiotny, tak wiec nawet myslec nie moge hihihi ;)

reklama
Oststnio kurczaka przyniesli dziewczynie do szpitala ... musialam wyjsc z pokoju bo momentalnie podobnie jak u Ciebie Gwiazdeczko odruch wymiotny  ::) .. ogolnie miesa i wędlin jakos nie trawie ... zajadam sie serami w kazdej postaci ;) ... a ostatnio kefir zagorowal ;D

Do góry