• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zachciewajki :)

Ja mam ochotę na lody ale tak mam co roku jak lato przychodzi więc nie uwazam tego za jakaś specjalną ciążową zachciankę :) U mnie ciągle królują owoce i rosołek :)))) Wiem wiem nudna już z tym jestem :D

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Czy, któraś z Was ma coś takiego jak: "totalny brak zachcianek"? Czy jestem w tym osamotniona:-( Nie mam apetytu na nic. Tak naprawdę mogłabym nic nie jeść:baffled: Wmuszam w siebie 3 posiłki dziennie (małe). Czasami jak jestem w sklepie i wiem, że muszę coś kupić żeby zjeść to kilka razy się zastanawiam czy na pewno to kupić i zjeść. Tak było dzisiaj. Stałam w kolejce i patrze piękne, czerwone, pachnące truskawki i tak myślę kupić, nie kupić, kupić, nie kupić i w końcu stwierdziłam a po co kupować przecież w sobotę jadłam... SZOK normalnie bym nie odpuściła:/ Niestety brak apetytu i zachcianek nie idzie w parze z wagą. Ostatnio jak wlazłam na to ustrojstwo to pokazało +7kg...:nerd:

Goosiek moja siostra tak nic nie jadła w ciąży...jak ptaszek. Ja mam zmiennie...jeden dzień to konia z kopytami bym zjadła a drugiego na nic nie mam ochoty.

Dziewczyny a jest już kukurydza taka do gotowania w sklepach ? Bo u siebie w budce nie widziałam jeszcze ale może muszę gdzie indziej poszukać.

Ja tak mam, teraz w ciąży jem mniej o połowę niż przed ciążą, na wadze plus 3 kg.
Mój mąż mówi czasami, że się martwi czy z dzidzią wszystko ok, bo w sumie on by chętnie pojechał o 2 w nocy po nutellę na stację benzynową, a u mnie cisza.....
3 posiłki i zero zachcianek....więc uszy do góry, nie jesteś sama....!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mama2010 uważam, że to nie jest za mało po pierwszym trymestrze powinnas miec maksymalnie 3kg, więc jeżeli maluszek dobrze się rozwija to nie ma problemu. Ja mam 1kg na plusie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry