• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zachciewajki :)

kurcze a ja ostatnio nie jem za duzo. 2 kanapki na sniadanie czy kolacje i spokojnie wystarcza. Wydaje mi sie ze to za mało tymbardziej ze od poczaku przytyłam moze 1,5 kg

reklama
a mój maluszek jakichś zachcianek nie ma :szok: jak już to chwilowe typu nektarynkę chce - zjadłam i koniec zachcianki, cytrynę chcę i znowu zjadłam i koniec, a teraz nic nie chce. W sumie brakuje mi tych zachcianek z pierwszej ciąży.

U mnie od samego początku ciąży jedyna zachcianką są żelki, ale tylko te kwaśne i to baardzo.
Generalnie jem bardzo mało, o wiele mniej niż przed ciążą. Obecnie na plusie 3 kg, ale startuję z bardzo wysokiego miejsca, bo w momencie zajścia w ciąże ważyłam 80 kg...... więc nie chcę dojść do 100, bo się chyba załamię....chociaż jestem dość wysoka, o podobno wyglądam na jakieś 70 kg....za to brzuszek wielki jak balon, wszyscy myślą że jestem już w 6-7 miesiącu :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry