reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachciewajki :)

reklama
Hejcz szczęściaro, zachcianki tylko na jedną literkę......u mnie to zachcianki na cały alfabet:D:D głodna jestem non stop, i najgorsze że co chwila inny pomysł na jedzenie.........

ewwe - ale za to Twój mężczyzna jaki zadowolony pewnie. Mój to mówi, że w życiu się tylu dobrych rzeczy nie najadł ile przez ostatnie 8 miesięcy :) a to tylko jedna literka ;)

U mnie dziś na obiad coś na " G " heheh :D i wbrew waszym wyobrażeniom, będą to gołąbki :) zresztą moje pierwsze w życiu samodzielnie wykonane:)

gołąbki??? jejku o niczym teraz tak nie marzę jak o takim pysznym, pachnącym, dużym gołąbeczku z sosikiem pomidorkowym...
ewwe to był cios w samo serce:///...i żołądek:)

No to was zaskoczę. Rano tak mnie wzięło na bigos i blok a jak już to zrobiłam i trzeba było czekać to ochota mi przeszła (wiem, wiem wróci i nic się nie zmarnuje) i zabiłabym za gazowana wodę mineralną! Mój nowy przysmak :)

reklama
no ja zachcianek raczej nie mam :d jem to co akurat jest lub ktoś wymyśliła na obiad :D ale wodę gazowaną to też bym chetnie wypiła. i to się w ciąży odmienilo bo mam ochote na gazowane picie, a przed raczej nie lubiłam. co do alkoholu nie piłam w ciąży. piwo może bym sobie łyknęła ale mówię jednak nie :) choć malutka ilość na pewno nie zaszkodzi to ja jednak nie uległam tej pokusie...

Do góry