blok czekoladowy też bym zjadła ale nie chce mi się robićczekolady zaraz się najem jak was poczytałam :d a póki co wcinam jogurcik
![]()
20 minut i gotowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
blok czekoladowy też bym zjadła ale nie chce mi się robićczekolady zaraz się najem jak was poczytałam :d a póki co wcinam jogurcik
![]()
A może któraś prześle przepis na ten blok, bo ja nie mam a smaczku mi narobiłyście...
O DziękiWielkie Żarcie - Przepis - Blok czekoladowy doskonałe proporcje - bardzo proszę
Ja wkładam po zrobieniu do keksówki wyłożonej folią, którą po paru godzinach odklejam od bloku i zostawiam w formie już sam. Wczoraj wyłożyłam dno herbatnikami - łatwiej folia odchodzi![]()
A ja dziś mam zamiar zrobić kopytka z gulaszem no i naleśniki z serem bo tak za mną chodzą...ewa robiłam z tego samego przepisu
zresztą lubię w ogole tą stronkę i dużo już z niej przepisów wypróbowalam
a teraz myślę co dzisiaj na obiad? i jakiś deser bo teraz na końcówce ciąży mi odbiło i strasznie wrócila ochota na coś słodkiego![]()