reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachowanie naszych dzieci

reklama
dziewczyny mam pewna zagwozdke:/

od jakis 2 dni igi absolutnie broni sie przed spaniem w dzien:/ musi ciagle biegac i z popoludniowej drzemki nici..to jednak nie jest problemem, jedynie fakt iz pada mi juz na noc ok 17.30:( i spi do rana. nie wiem czy to minie, czy to normalne, czy to przestawiac, cos z tym zrobic, moze ktoras z was juz przez to przeszla?

Kira - zobacz jeszcze .. jeśli 2 tyg. się utrzyma tendencja , to masz dziecko jedynie śpiące w nocy... Moja Hanka też tak miała, wstawała koło 9 i padała dopiero koło 21...

dziewczyny mam pewna zagwozdke:/

od jakis 2 dni igi absolutnie broni sie przed spaniem w dzien:/ musi ciagle biegac i z popoludniowej drzemki nici..to jednak nie jest problemem, jedynie fakt iz pada mi juz na noc ok 17.30:( i spi do rana. nie wiem czy to minie, czy to normalne, czy to przestawiac, cos z tym zrobic, moze ktoras z was juz przez to przeszla?
tylko pozostaje Ci pozazdrościć, ja bym tak chciała :)

o matko nie wytrzymam ze śmiechu, Alicja chodzi po domu i śpiewa remiksy kilku piosenek "Sto lat", "Szczotka pasta" i "Ta Dorotka", np "ciotka, pasta kubek myje ziąbki, ziiiijeeee naaaaaam" !!!! :)))))

:-):-):-)

Asia śpiewa ciągle swoje dwie ukochane o których już mówiłam (Pan Mc'Donald farmę miał i, kurde teraz zapomniałam :-D), czasem "Halo dziadzia" (piosenka "Halo dziadku" Bebe Lilly), uwielbia tańczyć razem z Misiem Bulibą "Głowa, ramiona, kolana , pięty itd" a teraz uczy się wierszyka "Baloniku nasz malutki, rośnij duży okrąglutki itd" i na okrągło to pokazuje i opowiada.

Amela spiewa twinkle,twinkle little star (mrugaj,mrugaj gwiazdko ma), McDonald ulubiony I taka piosenke o piesku.

A wczoraj wracalam z dzialki samochodem,stanelam na swiatlach I zobaczylam,ze mam ziemie pod paznokciem I zaczelam czyscic.mala ma fotelik z przodu I nagle mowi: mummy,green,go, go ,go. Czyli mamus,zielone,jedz,jedz,jedz! :))))
I faktycznie,swiatlo sie zmienilo,samochod przede mna pojechal a ja nie zauwazylam...

Dziewczynki super!!!
Banana Twoja malutka po ang smiga? Ona chodzi do złobka czy Wy do niej w tym języku mowicie?

Oli tez sie rozgadał, gada jak najęty, moze nie tak wyraźnie jak Marcelek Mamy ale wszystko powtarza. Fakt ja duzo do niego mowię, np. o tym ze sąsiadki kotka ma małe kotki/dzieci w brzuszku jak u niej bylismy ale on teraz nie tylko słucha ale ciągle powtarza. Ostatnio: połóż, pokaż, pomóż - to takie wyrazy nie stąd ni z owąd mu wyszły, kałuża itd.

Mój Oli tylko oczy otworzy i chce oglądac pociągi osobowe i towarowe na youtubie a od tygodnia ciągle dodatkowo chce zebym włączyła mu piosenkę. Ale nieeee, nie piosenkę dla dzieci, tylko taką: Marc Anthony i Pitbull:
Pitbull - Rain Over Me ft. Marc Anthony - YouTube
wystarczyło ze raz ją posłuchał na vivie i od razu wpadła mu w ucho :)
dodatkowo lubi jeszcze:
Jenifer Lopez "I am into you love" Jennifer Lopez Ft Lil Wayne Im Into You - YouTube
oraz wszystkie piosenki z Pitbulem ;D
m. in. Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer - YouTube

wg mnie dobry ma gust ;D

http://www.youtube.com/watch?v=IgLcQmlN2Xg

reklama
Jej tato jest anglikiem,wiec jak jestesmy razem to mowie po ang, a jak sama to I po ang I po polsku.do przedszkola nie chodzi,ale chce ja zapisac na dwa dni,zeby miala kontakt z dziecmi I wieksza stymulacje

Do góry