Witajcie!
Dzis miałam masakryczny poczatek dnia!!!
Obudziłam sie z nieziemskim bólem brzucha-cały-od dołu..krzyz..w górę-az na wymioty darlo mnie..Ledwie podniosłam sie z łóżka!-horror-Nigdy tak nie mialam!!!..Do toalety-przyszła@-cóż-poniekąd ucieszyłam sie-bo miałam dosć niepewnosci. mierzyłam temp..spadła..36,8
W pracy ból nasilal sie..nie mogłam stać na nogach..wyłam doslownie z bólu. Maż przywiózl mnie z powrotem do domu dał tabletkę przeciwbólową-zadziałała(aspirin)dzięki Bogu!(nie pamiętam kiedy bralam coś przeciwbólowego-a już nie na@ w całym życiu moz raz wziełam..-myślałam, ze się wykończe!Wierzcie mi-ja nigdy bolesnych miesiączek nie miałam(moze na samym poczatku- w wieku 12 l)..teraz nawet nie czułam kiedy przychodzi . Dziwny ten cykl miałam-baardzo dziwny. Od owul miałam bóle..a dzis taki maxior-ze aż boję sie poruszyć-by nie wrócił.
Mam pytanie-od czego to zalezy???Dlaczego taki ból-skąd??skoro nigdy go nie było??
Wczoraj tak fatalnie sie czułam, ze usnęłam juz o 21..mialam zawroty głowy..no i ten ból w dole..
Plus, ze napięcie ze mnie spadło..lepiej się czuję psychicznie..niepewnosc najbardziej mnie wykańcza
Jadac z mezem do pracy widzieliśmy dwa boćki

- szepnęliśmy im o starających sie

-że jeszcze nas tu troche zostało

!