reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

Magdalenko ja również mam identyczne doświadczenia mój mały urodził się też w grudniu i ciągle chorował masz całkowitą rację dlatego ja też bym chciała teraz letnią dzidzię może nam si e uda uszy do góry

reklama
Mazurek nie ma innej opcji .Tobie chyba juz sie udalo a ja musze jeszcze troche poczekac.Ale bedzie dobrze ja w to wierze. ;) ;)

Mazurek a ktorego grudnia sie Twoj synek urodzil.Moaj corcia 9 :) :)

To nieprawdopodobne spójrz na nasze suwaczki równo też 9 tylko rok później, ale by było fajnie jak drugie też by było równo

Ciekawe czy i dla nas wrzesień okaże się najpłodniejszym miesiącem... Bardzo bym chciała!

U nas starania w toku ;D :p ;)

dziekuję Wam za troskę. Już dobrze sie czuje-nawet bardzo dobrze-acz smutno troszke.
Ines trzymam piatachy by w czerwcu sie udało!

reklama
Alek! Mój mąż jest też z 21 kwietnia:) Zresztą wiele osób mi bliskich to byczki i super się dogadujemy:) Ja z kolei jestem z grudnia i faktycznie bardzo często chorowalam....i nadal latwo wszystko lapie - ale to tez dlatego że mam alergie:(

Do góry