Witam, Jestem tu zupelnie nowa i troche zagubiona. Zaczelismy sie z mezem starac o dzidzie w grudniu. Na razie nic... Tylko wszyscy dookola gadaja, ze mam o tym nie myslec i starac sie na zasadzie co bedzie to bedzie. A ja nie moge o niczym innym myslec czy u was tez tak?
reklama
blondynkapoznan
powrot po miesiacach
wiecie jak jest u mnie co mamy zaczac starania pojawiaja sie obawy.Nie mozemy sie przemoc:-(
ciagle mowie w nast cyklu ale jakos staran brak.Czasem mysle ze to nigdy sie nie stanie
ciagle mowie w nast cyklu ale jakos staran brak.Czasem mysle ze to nigdy sie nie stanie
Witam Was wszystkie
My z mężem zaczęliśmy starania o dzidzi jakieś dwa tygodnie temu bo właśnie wtedy skończyłam brac tabletki, i mam nadzieję że w niedługim czasie dołącze do grona szczęśliwych oczekujących na swoją pocieche
Trzymam za Was kciuki!!!!! i POWODZENIA
E
Ewcia81
Gość
Witam i już na początku życzę wszystkim powodzenia w staraniu się o maleństwo.
Ja zaczne się starać w marcu,bo mąż wtedy wraca z pracy zza granicy,a dobre jest to że trafi w moje dni płódne,więc zaczynamy starania w marcu.
Jak cosik to się odezwe.
Pozdrawiam
Ja zaczne się starać w marcu,bo mąż wtedy wraca z pracy zza granicy,a dobre jest to że trafi w moje dni płódne,więc zaczynamy starania w marcu.
Jak cosik to się odezwe.
Pozdrawiam
H
Harsharani
Gość
dla dziewczyn ktore sie wystaraly na pazdziernik
widzialam dzis watek pazdziernik 2007, w dziale przyszle mamy, zalozony przez Newie.
widzialam dzis watek pazdziernik 2007, w dziale przyszle mamy, zalozony przez Newie.
Witajcie, staraczki!!! Faktycznie, założyłam wątek "październikowy", coby się swoja radością podzielić
) Mam nadzieję że i Wam się fluidki udzielą !
Ale po ciemniejszej stronie - w czerwcu straciłam ciążę, lekarz kazał mi poczekać pół roku z kolejną... A że na tamtą czekałam prawie rok, założyłam że i tym razem nie uda się tak szybko i starania zaczęłam po trzech miesiącach
. No, ale "wstrzeliłam" się i tak dokładnie w te pół roku ;-) .
Mam sporo obaw, ale też dużo nadzieji że teraz będzie lepiej... Te statystyki poronień są przerażające
.
Test robiłam 28.01, dwa dni później oznaczałam poziom Beta HCG - dokładnie potwierdził 4-5 tydzień ciąży. W środę idę do lekarza, ale tak naprawdę to czekam na USG w siódmym tygodniu - jak zobaczę bijące serduszko, to się dopiero uspokoję
.
Moje objawy oprócz braku @ to powiększenie piersi i ich lekko bolesne napięcie, przed @ nigdy tego nie mam :-)
Mam już ośmioletnią córkę i... 33 lata :-)
Trzymajcie się i fasolkujcie !
Ale po ciemniejszej stronie - w czerwcu straciłam ciążę, lekarz kazał mi poczekać pół roku z kolejną... A że na tamtą czekałam prawie rok, założyłam że i tym razem nie uda się tak szybko i starania zaczęłam po trzech miesiącach

Mam sporo obaw, ale też dużo nadzieji że teraz będzie lepiej... Te statystyki poronień są przerażające

Test robiłam 28.01, dwa dni później oznaczałam poziom Beta HCG - dokładnie potwierdził 4-5 tydzień ciąży. W środę idę do lekarza, ale tak naprawdę to czekam na USG w siódmym tygodniu - jak zobaczę bijące serduszko, to się dopiero uspokoję

Moje objawy oprócz braku @ to powiększenie piersi i ich lekko bolesne napięcie, przed @ nigdy tego nie mam :-)
Mam już ośmioletnią córkę i... 33 lata :-)
Trzymajcie się i fasolkujcie !
sugar_and_spice
matka Króla
Newfie gratuluję i życzę zdrowej i spokojnej ciązy :-)
Soniusia
Czerwiec 2009
Witam wszystkie staraczki serdecznie. My zaczniemy się starać dopiero od maja. Teraz czeka nas okres badań i przyjmowania różnych przedciążowych dopalaczy ;-) Już się nie mogę doczekać. Niestety wcześniej musimy odwiedzić kilku lekarzy, żeby odpowiednio przygotować mnie do ciąży (w moim przypadku ciąża jest z gatunku tych podwyższonego ryzyka). W związku z badaniami mam pytanie. Chcę iść do gina już z wynikami ważniejszych badań, żeby wszystko przyspieszyć. Ponieważ na państwową wizytę muszę poczekać ponad miesiąc, więc chcę iść do niego prywatnie. Wiem, że te wszystkie badania, robione prywatnie, dosyć dużo kosztują i stąd moje pytanie: na które z badań, typu toxo, cytomegalia itp. skierowania może dać lekarz pierwszego kontaktu?
Pozdrawiam serdecznie wszystkie staraczki i życzę jak najszybszych efektów. Tym, którym już się udało serdecznie gratuluję i po cichu zazdroszczę :-)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie staraczki i życzę jak najszybszych efektów. Tym, którym już się udało serdecznie gratuluję i po cichu zazdroszczę :-)
reklama
lece teraz na pocztę ....dostałam awizo ...i wiem co przyszło .....wow ...juz sie nie moge doczekac....:-)
Dziewczyny ide po testy owu .....ojjjj będzie sie działo
)
obiecuje ze juz nie bede Was tak zaniedbywac ....zajrzę jescze wieczorkiem:-)
całuje gorąco
Dziewczyny ide po testy owu .....ojjjj będzie sie działo

obiecuje ze juz nie bede Was tak zaniedbywac ....zajrzę jescze wieczorkiem:-)
całuje gorąco