reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zaczynam starania...

Poszukaj na Forum, jest specjalny temat o suwaczkach. Musisz wejść w panel użytkownika, edytuj podpis i wkleić tam kod suwaczka zaczynający się od [url..., zapisać i to już.

reklama
hej dziewczyny chcialam sie dolaczyc ,od jakiegos czasu podgladam to forum, czytam , pochlaniam wasza wiedze :) i postanowilam ze od marca zaczne starania z mezem o mala cudna fasolke, tylko nie wiem jak mam dolaczyc suwaczek :szok: :szok: albo ja taka do tylu z technika czy co :baffled: suwaczek juz mam tylko nie wiem jak go dodac do mego profilu -pomocy dziewczyny -thx :-)

Moja droga WITAJ
zapraszamy na WĄTEK GŁÓWNY...
A co do sówaczków kliknij na ten link i wybieraj przebieraj.....
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/niezbednik-staraczki-6363/
a tu całkiem niedawno powstała polska strona z polskimi suwaczkami...
http://www.suwaczek.pl/
powodzenia

dzieki dziewczyny ;-) ja probowalam w tym podpisie ale wklejalam do zdjecia pod podpisem :-D temu nie wychodzilo -przesylam buziaczki i jak dobrze pojdzie to w tym miesiacu za 11 dni starania , tylko mam problem :-( sugerujac po moich objawach moge miec cyste na jajniku , w sobote w nocy myslalam ze umre, robilam tydzien temu cytologie i badanie krwi tak zeby sie psrawdzic czy wszystko ze mna OK , wyniki mialam dobre a tu w sobote jakis atak , dostalam normalnie dreszczy tak mnie bolalo, palilo w dole brzucha i potem w jajnikach , za tydzien w srode ide na usg bo teraz mam miesiaczke i mam cicha nadzieje ze jest ok i bede mogla sie starac o bobaska , teraz widze ze jak cos sie planuje to zawsze cos musi wypasc , ahh ale staram sie byc optymistka -pozdrawiam i buziaki

Witam,pierwszy raz uczestniczę w forum.Mam 20 lat i dopiero 2 tygodnie staramy się o dzidziusia z narzeczonym,od 5 dni mam dni płodne i mam nadzieję,że zaskoczy,choć to mała nadzieja,ale zawsze... Mam nadzieję,że przyjmiecie mnie ciepło. Pozdrawiam i trzymam za nas wszystkie kciuki.

Witajcie, wprawdzie na forum już nie jestem nowa ale w dziale "Staramy się" tak :) Mam nadzieję że niedługo mój synek doczeka się rodzeństwa :)

Wow ja widze,że dużo kobitek się stara.
Trzymam kciukasy.
ja w maju,bo marzec nie wypalił,a tylko cod w amiechy moge,bo męza nie ma.

my z mężem zaczynamy starania od czerwca :-) , mam nadzieję,ze nie będziemy musieli długo czekać na fasolkę ;-)

isikora - witamy:) obyś zafasolkowała już w pierwszym cyklu :-)
zapraszamy na WĄTEK GŁÓWNY - tam toczy się główna dyskusja staraczek, niestaraczek i prawie-staraczek :tak::-):-)

reklama
Witajcie kochane, przez przypadek trafiłam tutaj na te stronkę i od razu spodobała mi się można tutaj sie dowiedzieć dosłownie wszystkiego od poczęcia do wychowywnia waszych maluszków. Ja równiez pragne dołączyć do waszego grona i pochwalić się moim maleństwem ale niestety bede musiała jeszcze trochę poczekać niestety nie mam mam umowy o prace na czas nie określony teraz ostatniego kwietnia kończy mi się umowa na czas okreslony i jezeli tylko dostanę to od razy będziemy sie starać!!!!!!! i mam nadzieję że nie będziemy długo czekać bo inaczej chyba zgłupieję bardzo jz pragnę mieć maleństwo!!!!!!!! :-)

Do góry