reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zaczynam starania...

Ataata- Witaj w gronie staraczek ;) napewno wszystko bedzie dobrze i trzymamy kciuki za Ciebie!!! Ja jestem w trakcie drugiego cyklu starań po odstawieniu tabletek także: obyśmy szybko "zaciążyły" :) hehehe Głowa do góry!!!

reklama
dosia82- bardzo bym Ci była wdzięczna:) kurcze za zagniezdżenie jajeczka mówisz? hmmmm to pewnie dlatego w pierwszym cyklu się nie udało :( pomimo tego że "szalelismy" cały miesiąc... a niby tabletki miały mi pomóc uregulowac organizm...dziwne... :(

Megi wątek wyżej o "testach hormonalnych" - dla pocieszenia ja próbuję trzeci raz - w tym miesiącu potraktuję wszystko na luzaka - bezstresowo.

Pozdrawiam!!!

Hej staraczki.
Juz tutaj kiedys bylam,ale odlozylismy starania na teraz:happy:
I teraz mam zamiar serio wziasc sie do roboty.
Staram sie nie dlugo,bo drugi cykl.
Mielismy troszke problemow z ustaleniem owulacji,bo przez ponad rok uzywalam plastrow Evra.
No i cykl mi sie troche przedluzyl,tak wiec suwaczek klamie:dry:
Owulacje mialam wczoraj,dzialamy z mezem i takie mam pytanie.
Ile razy dziennie sie kochacie z partnerami?
Bo my co wieczor....tylko? Niewiem czy nie za malo.
Ale nie chce zeby mi zbrzydlo:-p

Pozdrawiam :-)

anineczka my też co wieczór (ale czasem po 2-3 razy pod rząd), myśle ze to wystarczy choć już mam taki chytry plan na te dni z owulacją... bo mój facet ma zakład pracy na terenie domu w którym obecnie mieszkamy (wystarczy wyjść i obejsć dom i już u niego jestem) także współczuje mu w te dni hahah chyba nie popracuje wtedy za bardzo...:-D :-D :-D

Trzymam kciuki za Ciebie :-)

Witaj anineczko! Ja również kocham się tylko raz wieczorkiem i nie wiem czy to wystarczy. Staram się tak jak Ty drugi cykl dopiero albo już :) i Też mam pytanie, być może głupie ale sama nie wiem: Czy po orgazmie mężczyzny należy odczekać jakiś czas by plemniki przedostały się głębiej?? Czy odrazu można im pozwolić wypłynąć z siebie??? Pomóżcie bo już wariuje z tego wszytkiego! :) heh

reklama
Dziekuje dziewczyny za mile powitanko.

Megi ja nogi do gory daje po bzykanku,ale normalne jest,ze cos tam wyleci.
Taka mamy budowe ciala.
Oczywiscie wszystko nie wyplywa. Tak wiec nie martw sie.;-)

Ataataa
fajnie masz z mezem.Moj niestety pracuje 30km od domku i jest wlasnie wieczorami....ale musze sie jeszcze dobrac do niego dzis wieczorem i moze uda sie z rana,zanim wyjedzie do pracy:cool2:

Dni plodne sa tez 3 dni po owulacji??:confused:

Do góry