reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zaczynam starania...

Pozdrowionka :) znów jestem z Wami na BB ;D
Wracam do formy, choć z przerwami na małe załamki, ale co tam, w końcu musi być dobrze!!!
pozdrawiam!

reklama
to znowu ja :)

Z radością donoszę, że w teleexpresie mówili, iż bociany jeszcze nie dotarły na dobre do Polski. Przyleciała dopiero połowa, bo gdzieś po drodze zatrzymało je "załamanie atmosferyczne" :o :o :o Poważnie! Ale niebawem mają nadlecieć :) I właśnie wtedy zafasolkujemy ;D ;D ;D . Zobaczycie ;) Teraz pozostaje jedynie czekać na boćki ;)
Pomarudziłam, że muszę siedzieć w domu, jak za oknem śliczna pogoda i proszę- zaczął padać deszcz :( mąż mówi, że lepiej mam siedzieć cicho już, bo jeszcze burzę ściągnę >:D >:D >:D
Ściskam Was mocno :D

Cześć DZIEWUSZKI dziękuje Wam wszystkim z całego serducha ,że tak o mnie myślicie ;Di strasznie to miło gdy się tak o siebie nawzajem martwimy,doradzamy sobie itp.JESTEŚCIE KOCHANE :-* Wstręciucha @ jeszcze mnie nie dopadła -rany trzymajcie w kciuki aby jej nie było.-no chyba ,że będzie taka wredna i się spużni. :mad: Będe Wam dziewuszki opisywać na bieżąco ,co i jak ,na razie sięnie testuje ,bo może to tylko opużnienie.Całuski :-*

Kasia178-witaj ponownie stęskniłyśmy się tu za tobą.Super ,że z nowu z nami jesteś i już w dobrym humorku ;D

Dorka to życzę szybkiego "zgróbnięcia" (fasolkowego oczywiście :) )
Kasia ja też pomaleńku próbuję wrócić do formy, bo taką ostatnio miałam kondycję że po wejściu na 4 piętro do kumpeli... sapałam jak pies ;)
Ale już widzę zmianę, polepsza mi się kondycja... no i wogóle dzięki temu o wiele lepiej się czuję ;D
Cmokasyyyy :-*

Vitall- Doda, czyżbyś mieszkała na 4 piętrze? ja tak i to w bloku 4-piętrowym, bez windy. zazwyczaj wchodzę szybciutko ale są dni, że zajmuje mi to dużo czasu i sapie jak lokomotywa :-[
pa

Lana, dzięki. przecież ja bez Was już żyć nie potrafię ;D Mąż mówi, że ja żyję z nim w małżeństwie, a z Wami w nieformalnym związku ;D I jak to zwykle w życiu bywa, poświęcam temu nieformalnemu związkowi znacznie więcej uwagi, hehe ;D Dowcipniś się znalazł ;)
Dobranoc :)

Witam z ranka :laugh: Jak się spało? Mi nieciekawie :(
Lana nono oby tak dalej szło mam nadzieję,że Ci się uda!!! Obyś była pierwszą z nas. Dawaj znać co i jak!!!!!!
Super Kasiu,że wróciłaś ;) pozdrawiam was gorąco

Sczerze-brakuje mi wf-u na studiach mielismy tylko rok, a potem samemu sie nie chciało-ja to taki leń jestem...od czasu do czasu na aerobik, basen. Wole lato bo wtedy wchodzą rowerki :) nie lubię biegania-moja siostra biega codziennie za co ją podziwiam!
A teraz gram sobie raz w tyg w siatkę do tego spacery i na tym się kończy :) no, ale nadwagi to nie mam.
pozdrawiam

reklama
Kasiu ja na szczęście nie mieszkam na 4 piętrze, tylko moja kumpela :) Nie no jakbym tak miała kilka razy w ciągu dnia tak śmigać z 4 na dół i spowrotem to chyba bym wolała przed drzwiami spać ;)
A tak serio, to też miałam ostatnio megaśnego lenia :p ale POKONAŁAM GO ;D ;D ;D Jestem z siebie dumna ;) Dużo spacerku, wycieczki, itd... itp... a jak słonko wyjdzie to sruuuu na rowerek ;D
Dziewczyny chciałam Wam podziękować za każdą radę, dobre słowo... piszę tak bo robię sobie przerwę od BB... próbuję zapomnieć o tym że chcę mieć dzidzi... i sądzę że "odpoczynek"od BB to podstawa aby osiągnąć ten cel...
Będę o Was myśleć i trzymać kciuki za wasze szybkie zaciążenie :) z całego serduszka Wam życzę wszystkiego naj :-* Całuski :-*

Do góry