Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja raz się rozglądam potem jak widzę że nic z dzidzi to przestaję oglądać bo mnie wręcz odrzuca, i czekam.Potem mi przechodzi i znów mogę oglądać. Chociaż ostatnio z coraz mniejszym zapałem, bo po co mi wózek, skoro nie mam w nim kogo wozić?????????
aha to napisze do pani administratorki choc niewiem czy nie lepiej sie wstrzymac do jutra bo dzis i jutro to nasz wielki dzien!!przekonamy sie czy fasolka zostanie z nami!
no no dziewuszki widzę ,że starania na całego przyznam sie ,że u mnie też właśnie dziś mam owu na całego i starania też dziś juz były na całego -hi hi hi : ;D
Dla mnie nie ma roznicy kiedy fasolka sie urodzi,planujemy z mezem juz od dawna wiec zobaczymy kiedy u nas radosna wiadomosc zagosci ;D
Mam jednak znajome ktore wola zimowe dziecie,a wiel ktore jednak letnie bobaski,bo mona wyjsc czesciej na spacerk i jest tak przyjemnie cieplo.
Ilinka nie mart sie do ciebie przyjdzie radosna wiadomosc,tylko udziel sie w troszke wiecej cierpliwosci,powodzenia
pozdrawom goraco