reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zaczynam starania...

reklama
Hihi na pewno ;) Czytałam już wiele wypowiedzi uczonych,że ten okres letni jest fasolkom sprzyjający ::) Zresztą widzę to po moich znajomych :laugh:

AXXA STO LAT :) Z okazji imieninek życze Ci fasolki prze wszystkim, uśmiechu, radości, szczęścia i miłości. ;D

Pisałam na gg do Ciebie ale cisza wiec tutaj skłądam zyczonka :)

Życze jeszcze tych 2 kreseczek na teściku:)

wszystkiego najlepszego życzę wzystkim Aniom, aby jak najszybciej zafasolkowały, a tym zafasolkowanym pociechy z fasolki:) Buziaczki imieninowe :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

anek-Tobie też wszystkiego naj... naj...naj...(ty juz wiesz czego naprawdę chcesz)....:)
dzieki za życzonka..

WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA... I JA TEŻ PRAGNĘ ZŁOŻYĆ NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA NASZYM FORUMOWYM
ANNOM...HANNOM...GRAŻYNKOM... I MIRKOM...​
Ania

Ja chce już teścik robić :( Czemu tak długo trzeba czekać :( Ja już chcę wiedzieć czy jest Maleństwo!!!
Życzę Wam i sobie żeby same dobre wieście były o dzidziulkach.

reklama
Do góry