• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zaczynam starania...

reklama
Witaj Agnezzz..no coś cicho tu dziś..ja też zaraz muszę zmykac..Wpadłam sie przywitac..i szukam wiadomosci od Elżbietki..hmm??..nic widzę;)

no tak..ja tez czasem wyciagam meza jak gdzies idziemy!i wsumie jest taki zainteresowany jaki wozek jaki fotelik itd!!zreszta podjal juz decyzje jaki wozek hehe!!Bardzo mnie to cieszy...okazuje uczucia i chec bo slowami to nie zawsze mu wychodzi!

no wiec hcg wyszło "nie ciązowe"
ale nie jestem smutna, naprawde, sama sobie sie dziwie. j apo prostu nie czułam sie w ciązy, wiec nie zaskoczył mnie taki wynik

Elżbietka wiem co to znaczy :( u mnie co miesiąc to samo co i u Ciebie -ale też przestałam sie tym martwić -zaczynam tylko troche zawsze szaleć przed terminem @ .Zobaczysz uda nam się na 100% i to już nie długo zresztą reszcie starającym również ;D :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry