Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

w tym cyklu tempki nie mierze brzuch wogole nie boli ( w ost tatnich cyklach juz 3 dni po owu bolal ) wogole sie nie nastawiam. Trzymam kciuki za wasze wizyty jutro twoja ilonki tez i zazdroszcze wam ze wam malenstwa pomachaja 
moze nie wylaczylam go po mierzeniu i sie rozladowala bateria ehhh M dzisiaj wymieni i zobaczymy
no niech juz wyjda te dwie kreski bo swiruje

zresztą co ja teraz mogę w razie czego??????????????? zrobiłam wszystko co w mojej mocy aby było OK , wiec jak coś nie bede sobie pluć w brodę ze moze tego albo tego nie zrobiłam !!!! ale wierze ze jest ok, ze moja mała córeczka sobie ślicznie rośnie, jest zdrowa!!!!
ajjjjjć, szkoda gadać !!!!!!!!!!!!! pokłóciliśmy sie o......... imię dla dziecka!!!!!!!!!!!! no wiem, dziecinada ale mnie tak zdenerwował ze szok !!!!!!!!!!!!!!! potem w smsie napisał ze jak cos to on jest za Zosią i za Pawełkiem, ale ja jakoś nie bardzo chce Zosi i w tym sęk, ahhhh szkoda gadać !!!!! na razie nie wiadomo jaka płeć a tu taka sprzeczka o imiona !!!!!!!!!!!!!!! Pawełek jeszcze może być bo on na początku chciał Franka ale Zosia jakoś mi nie pasi i juz, !!!!!!! no nie ważne !!!!!!!!!!!!!