reklama

Zaczynamy staranka :)

no gdzieś też o nim czytałam- jak się pieni to chłopak, a jak nie to dziewczynka :)

a może zzagubiona by przetestowała dla sprawdzenia, albo Viola skoro już wie. to i tak dopiero można w którymś tam tygodniu (chyba 9) zrobić, nie?

reklama
skonczylam hihi wreszcie alcc moje palce hehe

DSCN4431.jpgDSCN4432.jpgDSCN4433.jpg jak obiecalam pokazuje calosc hihi

tylko ciekawe czy to dobre bedzie hehe

karolinko
ja jeszcze nie wiem w tym rzecz przecie moje male ujawnic sie nie chce ;p;p

witam popoludniowo

w koncu sie odrobilam obiad sie robi poszlam na latwizne bigos i jarzynowa
moj tez wrucil z pracy z goraczka na antybiotyku wyladowal szpital domowy :-)

chyba sproboje z ta soda jak to sie robi ?

zzagubiona jakie sliczne

mi wyszla z sody dziewucha
z chinskiego kalendarza tez wychodzi i z tego co karolina dala tez

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzoana o tej porze w nocy to ja na drugi bok sie przewracam kochana ty to jak moja siostra ona nocami moze siedziec a ja to wczesnie spac a zarazem wczesnie wstac :-) naszczescie dzieci maja to po mnie. Ja nie wiem co to jest sen do 8 rano :sorry:
Ja jestem skowronek, wcześnie wstaje i wcześnie chodzę spać. Ale pracuje na nocnych zmianach, więc umilam sobie ten czas siedzeniem na forum "po nocy";-)

ło matko!!!
ja tu wpadam dzień dobry powiedzieć i z samego rana opierdziel i lanie po dupsku...

już tłumaczę... Wyszlam przed 17tą, więc najpierw musiałam mężowi opowiedzieć, później był obiad, a później mi padł tel, którego próbowałam wskrzesić przez dwie godziny. w koncu jak odpaliłam enpr to mi się obserwacje nie chciały załadować i szalałam ze zlości trzymając Was w napięciu. Gdybym miała numer telefonu chociaż jednej z Was to bym napisała sesemesa, a tak dupa... za co oczywiście przepraszam.
Ale dziękuję, że czekałyście na wieści i trzymałyście za mnie kciukasy.

Teściowa oczywiście zadawała mężowi milion pytań po co poszłam do lekarza itp. Wrrr... Oczywiście zapytała czy nie jestem w ciąży a mąż, że jakieś wyniki badań miałam zanieść i tyle ;) No bo im powiemy dopiero w weekend ;)))

Krótkie streszczenie wizyty....
Pan dokotor patrzy na kartę i stwierdza, że byłam dwa miesiące temu i czy coś się w związku z tym stało. No to mówię, że test ciążowy pozytywny, @ brak to jestem. A on gratuluje. Odpowiadam więc, że mi pogratuluje jak zajrzy tam i potwierdzi. Przewrócil tylko oczami. Wziął to swoje kółko i liczy termin porodu (16.09.2012), mówi, że 6 tydzień i mam wskakiwać na fotel. Mówię o plamieniach, a on od razu "po seksie?" no i zakaz na jakiś czas. śledzie mogę jeść, colę mogę pić, ale mało bo ogólenie szkodliwa dla zdrowia, no więc ograniczam. USG- pęcholek na swoim miejscu (wykluczona pozamaciczna), coś tam się jeszcze nie odkleiło (albo przykleiło), duphaston na recepcie. Wymierzył kropka i mówi, że wg miary 5 tydzien i 3 dzień. Mówił, że na tym etapie wszystko prawidłowo. Serdusio jeszcze nie biło. Dał skierowanie na badania i kazał przyjść za dwa tygodnie. Pytanie o charakter pracy, więc mówię, że nudna biurwa ze mnie, więc mogę jeszcze chodzić ;))) Jupi!!! I chyba tyle.

Przepraszam, że nie piszę do Was wszystkich, ale qrcze przez te opieprze zapomniałam co miałam Wam napisać. :(:-(
Czyli super ekstra, trzymam kciuki, żeby teraz ciąża była łatwa i przyjemna. Podziwiam chęć chodzenia do pracy przez całą ciążę, ja ze wzsględu na warunki (praca z odczynnikami chemicznymi) zmykam na L4 jak tylko zajdę w ciążę ( z blogosławieństwem szefowej).

Dzoana sorki ze tak mnie wcielo ale pokazal sie komunikat ze przez jakis czas nie bedzie mozna pisac bo cos robia.....wr.... i tak wlasnie zniknelam :cool2:
Nie ma za co, ktoż to jeszcze sidzi o takiej cchorej godzinie (1 w nocy) na kompie;-) Forum uruchomili tak po 1.

skonczylam hihi wreszcie alcc moje palce hehe

Zobacz załącznik 427453Zobacz załącznik 427454Zobacz załącznik 427455 jak obiecalam pokazuje calosc hihi

tylko ciekawe czy to dobre bedzie hehe

karolinko
ja jeszcze nie wiem w tym rzecz przecie moje male ujawnic sie nie chce ;p;p

Śliczne to wszystko, normalnie chyba od Ciebie odgapię i zmolestuję babcie M wcześniej.
Mi dzisiaj tempka spadła, więc lekki kanał mam. Czekam już na dołującą tempkę 36,4, która będzie jutro:-( Wiem, że ja pesymistka, ale ja tak się bronie przed masakrycznym dołem po niepowodzeniu. Wolę przyjąć czarny scenariusz i nie łudzić się niepotrzebnie:-( Zmykam smażyć kotlety mielone mojemu, zaraz przyjdzie z pracy. Buźka, wpadne później, ciesze się, że tu jestem. Mój M to pod względem starń to mnie za bardzo nie rozumie:-( Mówi, że za bardzo się przejmuję:-( pewnie ma racje, ale która z nas się nie przejmuje?

gosiulek no ja dokładnie tak wyczytałam ;))) mogłaby któraś spróbować ;)))

zzagubiona- ja tam stawiam na dziewczynkę jak Ty takie przeczucie masz i sukienki robisz ;) a jak sie mężowi spodobała Twoja robótka? jest przecież rewelacyjna. :) i ja nie żartuję- możesz zacząć robić dla Jagódki ;)

gosiulek no ja dokładnie tak wyczytałam ;))) mogłaby któraś spróbować ;)))

zzagubiona- ja tam stawiam na dziewczynkę jak Ty takie przeczucie masz i sukienki robisz ;) a jak sie mężowi spodobała Twoja robótka? jest przecież rewelacyjna. :) i ja nie żartuję- możesz zacząć robić dla Jagódki ;)

hehe ok kup welne i moge zrobic ;p, na to co mowi moj m patrze z przymrozeniem oka facetowi ktoremu sie pierze nie wierzy sie we wszystkim bo nie wazne co bedzie chwalil bynajmniej moj nawet spalony obiad ;p

no poczułabym sie oburzona :)))

zobaczcie co znalazłam:

Free Baby Gender Prediction Test

jak podasz datę urodzenia rodziców i dziecka to oblicza płeć. w przypadku moich rodziców jest zupełnie odwrotnie; męża siostra sie zgadza, więc chyba lipa ;)))

mi z tego wyszlo ze ja powinnam byc chlopcem drugi brat siostra a sredni brat sie zgadza a moja niunia dziewczynka a ze 2012 rok u nas tylko chlopiec byv sie urodzil ciekawe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry