Helo .........everybody
Polisia super ze z fasolcia wszystko w porzadku a suwaczek uroczy:-)
Malami napewno sie uda...tylko cierpliwosc nas ratuje i pocieszanie jedna druga bo wtedy jakos razniej i czlowiek zaczyna wierzyc ze naprawde sie uda
Tomek i justyna wiem cos na ten temat dzisiaj zadzwonilam bo mam skierowanie na badanie krwi miedzy 2-5 dc....a dzisiaj mam drugi no i dzwonie a tam franca mi mowi ze dzisiaj juz nie maja miejsc (a dzwonilam po 2 min od odtworzenia lini

) jurto tez zabukowane w sobote i niedziele nie przyjmuja a w pon ja bede miec 6 dc to niech mnie w d**e pocaluja

....wkuzylam sie opierdzielilam ja ze to nie dowiary zeby na glupie badanie krwi czekac 2 miesiace i kazala zadz jutro moze sie cos zwolni......matoly i tak za kazdym razem

.
Od pierwszej wizyty w sprawie niemozliwosci zajscia w ciaze mam tylko do zrobienia krew a jak ja w koncu zrobie to minie 3 miesiace......na sama krew i wyniki.....
Karocia ale masz fajnego szefa:-)
Agnes ja bym tez na twoim miejscu od razu szla bo rozne zarazy przychodza do apteki

, wiec nie ma co ryzykowac......
Zzagubiona co dzien bardziej mnie zadziwiasz
Scoti ja przed @ wciagam jak odkurzacz

i to juz 2 tyg przed
A
Ilonka mysle ze sie odezwie po wizycie
Losiczka to masz zlota raczke w domku tak?????Powiedz ze jeszcze piecze to mojego wymieniam
A mnie chyba jakis wirus lapie cokolwiek zjem jest mi mdlo i taka gule mam w gardle jakby nie @ i tempka to pomyslalabym ze jestem w ciazy