reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Zagubiona jesteś mistrzynią naprawdę piękne! :)) czapeczka to mój typ, a te buciki jak dokładnie zrobione! i naprawdę tak szybko się tego nauczyłaś?! wow :)))

Scotland dzięki, a ile się nerwów najadłam! :)) czułam się jak przed egzaminem hehe, a TP mam na 4.09 :)))

Karolina haha oni chyba wszyscy mają takie kółka :) widać kółko prawdę mówi :D dwóch lekarzy i ich kółka twierdzi, że 4 września i z usg też się zgadza, pewnie jeszcze wyjdą jakieś odstępstwa, ale plus minus data jest :D

aaa pytałaś wcześniej co kupujemy, no my tak troszkę z przymróżeniem oka taki "syrop siła 2 serc" :) co zawsze dziadkom się kupowało, u nas w domu to taki prezent obowiązkowy :D

Katy dzięki :)))

a swoją drogą, już pisałam na wrześniowkach, mogłabym spaaaaaaaaaaać, spaaaaaaaać i spać :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ależ i owszem, jeasst:-). Za duchowe wsparcie przede wszystkim i oczywiście praktyczne rady.:-)
iiii, kurna jak Ty to robisz, że raz wzięłaś szydełko w łapki i już takie cuda pleciesz?????

nie wiem mam to po mamie :-):-):-)
a tak naprawde to nie jest takie trudne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tutaj zarobilas bys nie zla kase:tak:.....tutejsze damy uwielbiaja takie robotki reczne i wszystko co Hand made jest w cenie :-)

reklama
Do góry