reklama

Zaczynamy staranka :)

bobo dziękuje do tego salonu wybieram się jako pierwszego :-) Powiedz mi jaką orkiestrę miałaś na weselu?
Powodzenia na wizycie u gina!! Żeby wszystko było dobrze ;-)

reklama
Dziękuje bardzo :-D Właśnie jestem na etapie szukania orkiestry i szukam kontaktów, bo nie wiem czy będą wolne terminy, bo wiele osób już rezerwuje orkiestrę min rok przed weselem...

witam kochane!

w końcu mam trochę czasu w pracy dla was.

dziękuje wam wszystkim. do mnie to nadal nie dociera. póki gin mi nie potwierdzi fasolki chyba nie uwierzę bo po tych ciągłych rozczarowaniach co miesiac nie wierzyłam ze mi się uda.

no i do tego martwi mnie brak objawów. bo na razie to pobolewa mnie czasem brzuszek tak jak na @ i to mnie niepokoi.

poza tym nie czuję nic ciążowego. piersi jakos bez zmian no moze ciut większe ale naprwde ledwo co. no i jakos specjalnie nie bolą. delikatnie jak dotknę ale nie tak jak dziewczyny pisały ze bardzo czuć.

jedyne co innego zauważyłam to brak apetytu. tzn jem bo wiem ze muszę ale generalnie nie mam ochoty. nie podjadam jak to zwykle bywało i co jest dziwne u mnie brak ochoty na słodycze. a wręcz mnie odpycha.

fluidki wam połysyłam po wizycie u gina wiec na razie trzymajcie kciuki aby było wsio ok. muszę zadzwonic do gina i się umówić

agnes widze ze zaczynasz swirowac hehe dziewczyny jeszcze raz NIE MUSI BYC OBJAWOW CIAZOWYCH albo pojawia sie pozniej w wielu przypadkach dopiero po 6 tc a czasem wcale ostatnio Ilona swirowala ze brak objawow pytalam gina i nie musi byc objawow !!! zobaczcie po programach typu ciaza z zaskoczenia dziewczyny nie maja objawow niektore ich nie lacza z ciaza a innych objawem jest porod i tyle

zagubiona no ja sobie tez tak mówię że nie musi i ze wszystko będzie ok. ja w ogóle podchodzę pozytywnie. mój mąż to panikuje. on to się martwi za nas dwoje więc ja jestem tą osobą która uspokaja i pozytywnie nastraja.

wierzę że wszystko będzie ok i tego się trzymam.

agnes spokojnie, dziś masz termin @ także jak Cię np za tydzien czy za 2 dni złapią objawy to bedziesz dopiero płakać :P heheh :) mnie cyce bolały na początku lekko po boku jak dotykałam a dopiero za jakiś czas robiły mi sie strasznie napuchnięte i obolałe, !!!!!!!!! mdłosci miałam ale tez lekkie , także nie musisz miec nie wiadomo jakich objawów , lepiej sie ciesz ze jest tak spokojnie jeszcze :-D

no własnie niby po I trymestrze przechodza objawy a ja tam mam nadal mdłosci leciutkie ale sa,no ale nie mam juz tego niesmaku i uczuci pełnosci jak na razie :-D

reklama
ilonka ja na razie spokojnie podchodzę to są moje pierwsze dni w ciążą więc nie wiem czego się spodziewać. póki co jest ok i tego pozytywnego myślenia się trzymam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry