reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ilonka suwaczek pojawi się jak wrócę od gina. mam dzwonić wieczorem to się umówię na pierwszy możliwy termin bo ja taki niedowiarek. a obiecałam sobie ze pójdę z 6 tygodniu jak już będzie serduszko ale mąż mnie wygana już natychmiast bo on większy panikarz.

jutro chyba zrobię sobie badania hormonów tarczycy bo to też muszę i pójdę jeszcze do mojej endokrynolog bo pewnie mi dawki leków zwiększy

Agnes gratulacje :) !!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku &&&&&&&&&&&&&&&&&&
zzagubiona pewnie że trzymam &&&&& chciałabym wiedzieć co zmajstrowaliście ;)
:tak::tak::tak:
A tak poza tymi ważnymi informacjami zapomniałam się przywitać Hello

I proszę o fluidki dziewuszki bo u mnie się zaczyna :D:D::D niedługo owulacja (miejmy nadzieje)

Ostatnia edycja:
agnes a moze poczekasz z tydzien jeszcze, bo teraz to nawet nic nie bedzie widać tak mi sie zdaje a za tydzien bedzie juz pęcherzyk :)

zagubiona kciuki trzymam baaaaaaaardzo mocno :) kurcze mam nadzieje ze moje sie tak nie bedzie wstydzić jak Twoje :P licze ze w te walentynki pochwali sie tym co tam ma :)

Ania prosze :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

no tak
Ilonko ślicznie (nie)dziękuje ;-)

w końcu wzięłam się za siebie jutro cytologia a w piątek ginekolog prywatnie niestety trzeba przegląd podwozia zrobić jak to mój mężuś nazywa hihihih i jak będę tam to poprosze o USG to może zobaczy co z moją owulacją :) czy była czy będzie zobaczymy

kurde 6 lat nie byłam ;/

dziekuje dziewczynki hih

Ilona
hehe ja tez tak mowilam a tu dupaa hehe

agnes poczekaj troszku z ta wizyta

ania
skad ja te teksty znam przeglad podwozia przedmuchanie rur hehe .....

kochane mam dzwonić wieczorem do gina i się umówię. myślę że przyszły tydzień dopiero mnie przyjmie. mąż więcej panikuje że mam już iść więc co zrobić.

zagubiona kciuki trzymam za jutrzejszą wizytę

Ania no to dobrze , czasem warto zrobić taki przegląd :) :-)
Zagubiona Twoje wyjątkowo sie wstydzi wiec bedzie pipa pewnie bo kto jak nie dziewczynki są takie wstydnisie :laugh2: a tak poza tym to ja bym naprawde chciała juz widziec, jak nie to pójde prywatnie jak sie nie dowiem teraz :happy: no ale ja tam wiem co bedzie tylko niech mi lekarz jeszcze potwierdzi :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry