reklama

Zaczynamy staranka :)

Agnes kazda kobieta kazda ciaze przechodzi inaczej,wiec nie zawsze sa objawy ciazowe !!!,mnie np. z corka piersi nie bolaly,tylko swedzialy :tak:spokojnie kochana,sa 2krechy,a wiec jest fasolka !!! &&&& bedzie dobrze :happy: i uwierz w swoje male-duze szczescie mamuska ;-)
Zagubiona powodzenia,oby malenstwo pokazalo jutro co ma miedzy nozkami ;-)..moja corcia tez byla takim wstydzioszkiem i do konca nie wiedzialam,czy pod sercem nosze dziewczynke czy chlopca,za to mlody pokazal sie bardzo szybko i na kazdym usg bylo widac malego ptaszka :-D
trzymajcie za mnie kciuki kochane,bo ja czuje ze jest owu..brzuch caly czas boli..zobacze jaka jutro bedzie tempka,mam nadzieje,ze w tym cyklu uda sie zaciazyc..;-)

reklama
zZagubiona trzymam kciki za jutrzejszą wizytę ciaza-25.gifOby dzidzia się w końcu ujawniła i przestała być Ktosiem :-D
madlen no to trzymam kciuki za ten cykl emotikony-milosc-86.gifżeby żołnierzyki męża dogoniły jajeczko :-)
agnes kobieta od pierwszych tygodni chciałaby mieć wszystkie możliwe objawy ciąży- no cóż takie jesteśmy ;-) Spokojnie kochana nie wszystkie objawy mamy od początku wiele z nich zaczyna się dopiero po 6 tyg albo wcale ;-) Nie martw się tylko uwierz, że pod Twoim serduszkiem zamieszkał mały cud ;-)

Ostatnia edycja:
Zagubiona trzymam kciuki za wizyte i core :-):-):-)

Agnes koniec swirowania 2 kreseczki sa to teraz czas na cudowne 8 miesiecy :-):-):-)

Malami dobrze ze ci nie nie chce :-) mi tez sie nie chcialo i spojrz na moj suwaczek he he

A ja dzisiaj caly dzien fruwam tzn oblecialam pol miasta na piechote uszylam 10 koszlu a teraz to mi sie tak chce spac ze chyba przed dziecmi zasne :-):-):-)

Madlen no to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za zloty strzal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolciu wracaj do nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

losiczka widzę że energia cię roznosi. tak trzymaj

karolinko no właśnie gdzie jesteś?

a mnie tez sen teraz dopadł. a jeszcze godzina w pracy. nadal nie mogę patrzeć na słodkie i w ogóle brak apetytu. i brak energii. nie to co losiczka

madlen no to mam nadzieje ze zmajstrujecie coś juz w tym cyklu :tak:
losiczka TY to przystopuj troszke z tym lataniem !! Ja wiem ze TY lubisz wszędzie piechotą no ale teraz masz sie oszczędzać !! :)
zagubiona okaże sie wszystko w praniu,
Małami- to kiedy chcesz testowac ??????? a masz test w domu juz jakiś ????????????

NO własnie a czemu nie ma dziś Karoliny ????????????

agnes zrobiłaś juz pierwszy krok ( super avatar ) to zrób i drugi kroczek ( suwaczek ) :)))

reklama
Agnes ale ja przez te sennosc tez jestem detka ha ha tyle ze ja to przerabiam 5 raz :-):-):-):-):-) i wiem jak sobie z tym radzic :-) tzn jak latam to jest ok jak klapne to juz sie podniesc nie moge :-):-):-) a ja nadal nie mam zadnych objawow poza tym spaniem i lekkim bolem cyckow wiec sie nie zamartwiaj tylko ciesz!!!!!!!!!!!!

Ilonko ja latam nie chodze :-) a Karolcia pisala mi pod wykresem ze nas czyta ale jakos nic nie pisze :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry