Agnes kazda kobieta kazda ciaze przechodzi inaczej,wiec nie zawsze sa objawy ciazowe !!!,mnie np. z corka piersi nie bolaly,tylko swedzialy
spokojnie kochana,sa 2krechy,a wiec jest fasolka !!! &&&& bedzie dobrze
i uwierz w swoje male-duze szczescie mamuska ;-)
Zagubiona powodzenia,oby malenstwo pokazalo jutro co ma miedzy nozkami ;-)..moja corcia tez byla takim wstydzioszkiem i do konca nie wiedzialam,czy pod sercem nosze dziewczynke czy chlopca,za to mlody pokazal sie bardzo szybko i na kazdym usg bylo widac malego ptaszka
trzymajcie za mnie kciuki kochane,bo ja czuje ze jest owu..brzuch caly czas boli..zobacze jaka jutro bedzie tempka,mam nadzieje,ze w tym cyklu uda sie zaciazyc..;-)
spokojnie kochana,sa 2krechy,a wiec jest fasolka !!! &&&& bedzie dobrze
i uwierz w swoje male-duze szczescie mamuska ;-)Zagubiona powodzenia,oby malenstwo pokazalo jutro co ma miedzy nozkami ;-)..moja corcia tez byla takim wstydzioszkiem i do konca nie wiedzialam,czy pod sercem nosze dziewczynke czy chlopca,za to mlody pokazal sie bardzo szybko i na kazdym usg bylo widac malego ptaszka

trzymajcie za mnie kciuki kochane,bo ja czuje ze jest owu..brzuch caly czas boli..zobacze jaka jutro bedzie tempka,mam nadzieje,ze w tym cyklu uda sie zaciazyc..;-)