reklama

Zaczynamy staranka :)

Hej
Dziewczyny dzisiaj miały trzy testować,tak? Marta,Jane i katy?
Marta doczytałam że sądwie kreski GRATULUJĘ!
Jane chyba nie? A Katy?
Napiszcie proszę bo nie ma szans bym doczytała.

reklama
Witajcie kochane moje :-D

Nie było mnie przez weekend bo wraz z moim przyszłym małżonkiem pojechaliśmy do jego rodziny wręczyć zaproszenia :-)

Joweg
kochana ja z Tobą napewno zostanę do lipca, bo do czerwca wstrzymaliśmy staranka a po ślubie zaczynamy od nowa tak, że będzie się ziemia trzęsła :-D:-D:-D
Silene witam z powrotem i gratuluje malutkiej fasolki w brzuszku!! Trzymam za Was kciuki!!!!!!!!! &&&&&& narodziny-dziecka-1.gif
Bobo ja swojego poznałam w lipcu a w czerwcu będziemy ślubować :-) Też uważam, że czuje się że to właśnie to. Zdarzyło się, że ludzie pytali: Tak szybko?? To ja się wtedy pytałam gdzie jest ta granica, że przestaje być szybko? Nikt nie potrafił odpowiedzieć. A ja nie będę czekać nie wiem ile, żeby ludzie nie gadali, że szybko. Są też tacy co myślą, że pewnie w ciąży jestem ;-) A niech sobie myślą!! Czasem wydaje mi się, że większość bierze ślub jak zdarzy się ciąża, albo są ze sobą tak długo, że już znajomi i rodzina naciskają na ślub to się decydują... Tak niestety myśli większość moich znajomych...
Karolinko nie zamartwiaj się, każda ciąża jest inna i każda kobieta przechodzi ją inaczej... Ciemnienie brodawek jest jednym z objawów ale to nie znaczy, że każda kobieta ma wszystkie możliwe objawy. A koleżance się kop w dupę należy za zamartwianie ciężaróweczki!!! :angry:
wiolka witam Cię bo nie miałam jeszcze okazji!! ;-)
ilonka ja już trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę &&&& Pewnie maluszek pomacha do mamusi :) ciaza-11.gif:-):-):-)
Marta gratuluje kochana, są kreseczki jest fasolka!! Dbaj o Was!! :)

Wiadomosc to ja usysze za 3 dni od mojej lekarki :-):-):-) typu gratuluje ciazy he he :-):-):-)

Tancuj spiewaj ile chcesz . Ja jak bylam w ciazy z Kubusiem to w pracy ciagle spiewalam pod nosem he he dziewczyny sie smialy i co ???? Moj maly ciagle klekocze nawet przez sen he he

suonko87- superrrr !!!!!!!!!! to razem lecimy kochana :) to w noc poslubna robicie dzidziusia nie :) dobrze ze jest nas dwie az mi usmiech na twarzy sie pokazal :)

Witam Suonko:-) Joweg- tożycie cie też mocno doświadczyło każda metoda jest dobra żeby tylko działała,może też dlatego tak wyszło że zyjesz w stresie wszystko się okaże w lipcu ja jestem dobrej myśli:happy2:

wiola23-w sumie mielsimy podchodzic w styczniu ale odmowilismy tzn nie zadzwonilismy , teraz kupujemy dom musze prawko zrobic nie mamy czasu i za duzo stresu a w lipcu akurat juz wszytsko bedzie ok :) domek zrobiony jako taako i prawko i umowe w pracy na stale a potem cyk na chorobowe jak sie uda :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry