kochane nadgoniłam wasze wpisy
marta gratuluję serdecznie! spokojnej ciąży życzę
ilonka kciuki za jutrzejsza wizytę. mam nadzieję że może dowiesz się kto tam mieszka.
karolinko wiem że się martwisz zwłaszcza po takich historiach. ale myśl pozytywnie. teraz tylko możemy dbać o siebie i maleństwo a reszta już nie zależy od nas
ja mam wizytę 21.02 i też się stresuję czy będzie serduszko. objawów u mnie nadal brak. czasem wieczorem mnie muli ale nie tak aby wymiotować. no i chodzę spać już przed 21 i to tyle. piersi tez bez zmian. tak więc nie słuchaj opinii koleżanek bo każda ciąża jest inna i każda kobieta inaczej ją znosi.
ja wczoraj byłam u mojej kuzynki. jest w 33 tc i ona mi mówiła ze poza brakiem @ nie miała innych objawów. senność przyszła ok 7 tygodnia i to wszystko. a piersi jej urosły minimalnie w drugim trymestrze. tak więc ja się tym nie przejmuję że nie mam objawów. spokojnie czekam na wizytę. dużo odpoczywam, nie przemęczam się bo i tak brak mi energii i to wszystko co mogę w tej chwili zrobić. czuję się ok tylko ten brak energii i chęci do czegokolwiek.
przyłączam się do karoliny ale ja szukam jakiegoś przepisu na placek. w weekend mam teściów i chciałabym coś upiec. co polecacie?