reklama

Zaczynamy staranka :)

losiczko niedobra ale mi ochoty na frytki zrobilas :wściekła/y: a u mnie dzis tesciowa watrobke serwuje bleeeeeeeeeee :-(
kurde zastanawiam sie nad tym mooim cyklem caly czas mam duzo sluzu tak jakby miala plodne no i @ nie ma wiec ja nie kumam juz tego wszystkiego :-(
biapl zycze tych dwoch kreseczek w niedziele :-)

reklama
losiczko mi też ochoty na frytki narobiłaś niedobra!!! :-D:-D:-D A ja na diecie jestem :crazy:
Bobo biedna musisz czekać w niepewności... Może jeszcze wyskoczą te II kreseczki!! ;-)

A tak w ogole to z zawodu jestem pielegniarka zwykla no i taka glupia nie jestem, ale dzisiaj mam jakiegos takiego nerwa, jak przed @ i glowa mnie boli do tego...musialam mezusia zmobilizowac, bo skok lh jest tylko jeden raz w miesiacu, ale on sie zbytnio nie bronil,wrecz przeciwnie ;) czasem sobie mysle, ze te takie wszystkie co byle komu daja d..y to zaraz zaciaza, a my to sie staramy, chuchamy, dmuchamy i nic...
Mam pytanko, a jak jest bezowulacyjny cykl to tez moze test mimo wszystko owulacje pokazac?

Dziewczynki no to ziemniaki w ruch i za pare minut frytki albo po pracy do McDonalda ha ha . Ja to starej daty jestem i moim dziecia zawsze robie frytki z ziemnakow :-p.

Bobo @ nie ma to sie ciesz wiesz ze tobie testy pozno wychodza wiac trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Biapl my tu wszyskie zbzikowane . Staraczki na punkcie staranek
:-) ciezarowki bzikuja ze cos nie tak z dzidziami :-) wiec jak ci pasuje to rozgosc sie na dobre.

suonko losiczko niestety juz na dwie krechy nie ma szans dzis jest 32dc . sluzem moge caly poznan obdzielic tyle go mam hihi smieje sie do meza ze mam plodne znow hehe.
losiczko takie fryty z ziemniakow sa najlepsze. ja ide zawsze na latwizne i smaze takie juz zrobione mrozone :-)

Ogólnie. Wszystko na raz. Na to czekanie do soboty. Nie moge wyjsc z domu bo zimno.Wiki nie zabiore a michalowi cos bym kupila. Zmęczona jestem strasznie :( nawet nie moge odpocząć ...nawet chwileczke.

reklama
Niecierpliwe...Kocham Was tak moge dzis powiedziec...no to dzieki Wam za wszystkie slowa otuchy i do uslyszenia, spadam , bo musze jeszcze zakupy zrobic i dla mezusia jak wroci z pracy to walentynkowy obiadek chce zrobic :* pozdrawiam Was wszystkie i sciskam Walentynkowo ,za nasze ciezarowki trzymam kciukaski, a za nas starajace rowniez, zeby wstretna @ nie przyszla juz... Dziekuje Wam jeszcze raz, a kto oczekuje jeszcze na @ w niedziele i kto testuje,jakby co ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry