• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

areszcie doszlam do konca - jakos wyjatkowo mozolnie mi dzis szlo czytanie. Co prawda w miedzyczasie jeszcze zrobilam 2 zupy i zraziki w sosie winnym :-D zaraz jeszcze salatka i fryteczki :-) A moj synio przez chorobe chyba wyplukal wit C i kazal sobie nalac soczek z ogorkow i koniec koncow wypil caly sloj !!!
Co do serduszka to ja slyszalam je na ostatniej wizyciew a to byl koniec 12 tyg wiec Ilonko Ty juz napewno dzis uslyszysz :-) 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty. Coz narazie chyba tyle bo nic wiecej nie pamietam poki co :tak:

reklama
jestem.... czytam te zaległości, bo kilka godzin mnie nie było, a tu tyle nadrabiania...

Lori- melduj się już no!!!

ja dopiero teraz usiadlam na tyłku od rana- po intensywnym spacerowaniu i zajadam śniadanko, a mam dziki pasztecik. I mam nadzieję, że Maleńtasowi smakuje ;)

Witam się i ja:-D:-D

Kochane moje życzę wam udanych walentynek dla każdej ciężarówki spokojnej ciąży a dla wszystkich staraczek obyśmy w końcu zobaczyły te magiczne dwie kreseczki. Dla mnie to wyjątkowy dzień ale życzę wam żeby dla każdej był.:-):-D:tak::rofl2:
Ilonka Lori powodzenia na wizycie, czekamy z niecierpliwością na wieści:-)
Biapl witaj:-)

Kochane o co chodzi z tymi stronami bo mi chyba umknęło

Ostatnia edycja:
aga bo kiedys dziewczynki wymyslily taakie cos ze wymyslaja nr stronki i ktora na niej napisze jako pierwsza najszybciej zafasilkuje. kilka razy sie sprawdzilo.teraz malami wymyslila stronke 1717 zobaczymy czy tym razem sie sprawdzi hihi. taka zabawa :)

Fajnie:-)
Ja już chyba jestem po owulce wczoraj mnie głowa bolała i jajnik dziś cycory zobaczymy czy się tym razem udało:tak:
Idę robić chińszczyznę na kolacje dla mojego m na rocznice:-D:tak::rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry