• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Hej kobietki:-)

witam Biapl:-)

Ania ale nastrój:angry: może meliska? Na mnie osobiście nie działa:-)

Ilonka,Lorelain pomyślnych wizyt:-)
Trzymam :-)kciuki za córki

Ja już sobie odpoczęłam, dziś w przedszkolu mieliśmy bak karnawałowy, nawet fajnie było:-) dzieci się pomęczyły i wyszalały:-D:-D

Małami mam już karkówkę na twój przepis i jutro wypróbuję:-) podajesz do chleba?? Ja chyba tak zrobię.

Marta mąż dalej widzę niedowierza he he

Witajcie moje kobietki:-) ja po usg nic mi ten mój lekarz nie powiedział:-( mówił tylko że jak na13 dzień cyklu to wolno to jajeczko dojrzewa za 2 tyg znowu kazał mi przyjść na usg wykończy mnie tymi badaniami:eek: jak dalej tak to wszystko wolno będzie szło to mi wtedy jakieś tabletki "wspomagające" przepisze Marta ja wiem ale do facetów powinni dołanczać insrtrukcje obsługi żeby w praktyce nie było tak ciężko z nimi:-D Silene- koniecznie mi napisz czy te mdłości cie w końcu opuściły

Ania przeczucie nie myli jednak:-(

Wiolka głowa do góry,dojrzeje,popatrz na mój wykres, to dopiero załamka:-(. Też chętnie na monitoring bym poszła,ale koszt wizyt mnie przeraża.

Witaj Biapl:-) ROZA-mój ginekolog na nfz mi ten monitoring robi ja wiem czy jest sens co tydzień chodzić jak mi kazał to jeszcze pójde za dwa tygodnie wcześniej i tak powinnam dostać@ także zobaczymy mamy się dalej starać a mi się już odechciewa

Ostatnia edycja:
Wiolka tle dobrego że na nfz:-) no jak się nie udaje to łapiemy się wszystkiego, mechaniczny sex nie pomaga nam w tym niestety:no::no:

Dziewczyny jak dodać dodatkowe dni do obecnego cyklu, bo u mnie z 34 dni potrwa jak tak dalej pójdzie:-( jak mi jutro temp. nie skoczy to chyba idę do gina na konsultacje. Ja to mam cykleee.

Ostatnia edycja:
ROZA-dokładnie staram się o tym nie myśleć co ma być to będzie nie przeskocze tego dobrze chociaż że moja córcia ma ferie to zajmuje mi czas i nie myśli się w kółko o tym samym.Musimy wszystkie wrzucić na luz a wtedy samo przyjdzie:rofl2::happy:

Chwilke bawilam sie z malym teraz czas na cd bb :-)
BOBO takz Dusznik Zdroj - ktoras miala jechac chyba tu do sanatorium.
Gdzie te dziewczyny z wiesciami od lekarza HALO HALO MELDOWAC !!!

reklama
Ja nie myślę w pracy, ale jak jestem w domu i jestem w fazie przed owulacją to czytam wszystko na temat późnych owulacji i czekam na skok i czekam i coraz bardziej się:angry:

Marysia hej:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry