reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ROZA- rozumiem cie co prawda to mój dopiero pierwszy cykl starań ale rozczarowanie zawsze jakieś jest pozostaje się nie poddawać a seks uprawiać z miłości nie tylko z chęci posiadania dziecka to może przeskoczymy ten cholerny schemat:-) (starania sie i nic z tego) najgorsze jest to że jak ktoś nie chce albo nie powinien mieć to ma ja znam dziewczyne co ma 3 rok po roku żadne nie planowane!:crazy: MARTA- wydaje mi się że na usg dopochwowym coś powinno być widać

Ostatnia edycja:
Wiolka tle dobrego że na nfz:-) no jak się nie udaje to łapiemy się wszystkiego, mechaniczny sex nie pomaga nam w tym niestety:no::no:

Dziewczyny jak dodać dodatkowe dni do obecnego cyklu, bo u mnie z 34 dni potrwa jak tak dalej pójdzie:-( jak mi jutro temp. nie skoczy to chyba idę do gina na konsultacje. Ja to mam cykleee.

Roza poprostu odznacz granice @ i tyle cykl nie bedzie mial konca :tak:

Wiolka dopiero zaczeliście:-) starania, czerp radość z seksu zamiast się zamartwiać:-) nie zawsze jest tak jakbyśmy chciały:-(

Marta oj nie wiem czy będzie coś widać,za wcześnie,jedynie po badaniu ręcznym że tak powiem coś powinien powiedzieć ze są zmiany, ale pewnie każe czekać...
Zresztą dziewczyny które teraz zaszły w ciąże powiedzą ci dokładniej, ja rodziłam 6 lat temu.

Katy o jak to brzmi:-D ja chcę aby miał koniec he he:-) ale tak zrobię jak mówisz, poczekam jeszcze z tym troszkę.

Ostatnia edycja:
ROZA- tyle mi zostało:-) i musze się tego trzymac:-D MARTA- wydaje mi się że najlepiej byś zrobiła jagbyś się telefonicznie skontaktowała z jakimś ginekologiem powiedziała co i jak i by ci doradził bo nieraz na poczatku wiem że jakieś badania robia,moja szwagierka zrobiła test i odrazu do gina poszła a na poczatku ciąży była

Ostatnia edycja:
Wiolka od razu lepiej gadacie:-D

Marta ja Ci powiem tak - my z mężem też niedowiarki byliśmy i umówiłam się wcześnie na wizytę, to był 5 tydz,potwierdziła ale mówiła ze jeszcze wcześnie jest. Jak umawiałam sie na wizytę to jeszcze ze 2 tyg czekać miałam, wiem że dla nas to długo, ale wtedy już coś można powiedzieć,

Moim zdaniem najlepiej umawiać się koło 7 tg wtedy już serduszko widać i można więcej się dowiedzieć.
Zawsze możesz pójść teraz:-) jeśli masz być spokojniejsza.

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj ROZO :-)
MARTA ja tez mysle ze jeszcze za wczesnie choc chcialoby sie juz wiedzien napewno. Ja osobiscie bylam w pierwszej ciazy ok 6 a teraz w 7 tc , co do witamin to bralam kwas foliowy a jak test pokazal II to bralam prenantal lub fembion na 1szy trymestr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry