• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam wszystkie staraczki. Troszkę Was już znam, poczytując forum od stycznia. Czas dołączyć:)

Pokrótce o mnie. 31 lat. Ponad 2 lata brania pigułek i ich odstawienie w listopadzie 2011. Od tego czasu staranka, niestety bez efektu.

Zobaczymy jak dalej. Może razem raźniej:)

reklama
Witaj Katt:-) Mierzysz temperaturę, robiłaś sobie jakieś badania? A razem na pewno raźniej, zawsze jest ktoś kto podtrzyma na duchu i da kopniaka gdy trzeba:-)
Ilonka, kruszynka przepiękna, szkoda, że taka wstydliwa

Hej kobietki:-)

witam Biapl:-)

Ania ale nastrój:angry: może meliska? Na mnie osobiście nie działa:-)

Ilonka,Lorelain pomyślnych wizyt:-)
Trzymam :-)kciuki za córki

Ja już sobie odpoczęłam, dziś w przedszkolu mieliśmy bak karnawałowy, nawet fajnie było:-) dzieci się pomęczyły i wyszalały:-D:-D

Małami mam już karkówkę na twój przepis i jutro wypróbuję:-) podajesz do chleba?? Ja chyba tak zrobię.

Marta mąż dalej widzę niedowierza he he

podaje z ziemniaczkami ,frytkami albo chlebkiem ;)
w razie pytan jutro jestem na bb :*

Witaj Katt :)

Ilonka cholerka noooooo,ale maleństwo sliczności,ach bedzie z niej mała gwiazdeczka ;-)hehe ja Ci mowie :***

Ostatnia edycja:
Dzona a może jednak dzidzia ? Trzymam kciuki :) u mnie właśnie tak się zaczeło ból lewego jajnika i choc wynik testu pozytywny nadal boli :/
katt witaj na forum biapl Ty również :)

Dziękuję Marta za słowa otuchy, ten progesteron mnie przybił. Jakoś nie wydaje mi się, żebym była w stanie utrzymać ciążę przy takim poziomie:-(

witam nowe staraczki :)
scotland 15 marca następna wizyta !!!!!!!!!!!!!!! znów tyle niepewnosci :(((((
Malami , ja się boje ze bede sie łudzić kolejny miesiąc ze bedzie córa , a tak to bym wiedziała juz co i jak, no ale trudno sie mówi, i teraz nie wiem czy isc prywatnie i wydać ok 80zł a znów moge zobaczyć dupkę , chyba wytrzymam do następnej i juz!!!!!!!!!

dzoana nie martw sie kochana u mnie owu to chyba co drugi miesiac albo i nie wiem kiedy,co do progesteronu tez nie miałam za wysokiego ale fasolka sie udała tzn......była :( i brałam dupka dlatego

iloneczko Ty moja kochana wytrzymasz :))) ja Ci w tym pomoge,ale zobaczysz ciocia Marta przepowiada kreseczke hehehe ,a gdybym zle cos wywrozyła to jak ogonek bedzie to tez dobrze wazne zeby dzidzius był zdrowiutki no a i wtedy dodatkowo ciocia kartonik dla maluszka wysle ;)))

Ostatnia edycja:
Jakoś mi się tak smutno zrobiło, że mój organizm taki do d...y jest:-( A do tego daje złudną nadzieję. Z drugiej strony wiem na czym stoję, więc przynajmniej mogę coś z tym zrobić:-) Jest światełko w tunelu, na 2 marca mam ginekolog, mam nadzieję, że przepiszę mi coś.

reklama
Jakoś mi się tak smutno zrobiło, że mój organizm taki do d...y jest:-( A do tego daje złudną nadzieję. Z drugiej strony wiem na czym stoję, więc przynajmniej mogę coś z tym zrobić:-) Jest światełko w tunelu, na 2 marca mam ginekolog, mam nadzieję, że przepiszę mi coś.

w dupe dostaniesz!!!!!!!!!!!!!!!!
ja np.mam endometrioze i juz po 2 operacjach cholera i tylko 1 jajnior bo z drugiego to nic nie zostało :( i nadalll mam nadzieje,chociaz czasami to juz takie rzeczy sobie wmawiam ze jakbys posłuchała to tez bys mnie kopneła
Damy rade zobaczysz :-D

no i wlasnie moj G z pracy zadzwonił i mowi szykuj sie ,schłodz winko bo jak dzis wroce ...hehe to zaczynamy hihihihi robic fasole hehehe ale sie usmiałam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry