reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dzieki, jestem Ania,skonczylam 28 lat i jest to 1.wszy intensywny cykl staran...w grudniu i w styczniu tez juz conieco probowalismy, ale wredna @ przyszla. W niedziele termin spodziewanej @... ale na 100. przyjdzie...
Ja wiem, ale to tak denerwuje, jak tylko poczytam Wasze posty i widze jak dlugo sie niektore staraja to az mi sie plakac chce...ja mam od niedzieli minionej bol lewego jajnika, przed owulacja byl lewy i teraz po tez lewy.no i ten prawy tez troche zakluje, jestem tak znerwicowana, ze nie wiem... Dzis pracowalam cala noc i przyszlam do domu okolo 7.30. rano ,poniewaz jestem instrumentariuszka i mielismy wielogodzinna operacje, a ja mialam dyzur w te noc... no i jak tu macoscwyjsć .kochalismy sie w 12. 13 i 14. Dc w 13 dzien rowniez mialam dyzur i wedlug testu owu 2 super mocne kreski o 16.00 ,a o 17 musialam isc niestety. do pracy...kochalismy sie jak wrocilam, czyli o 3.30 nad ranem wczesnie sie nie dalo

biapl nie takie przypadki tu byly wiec badz Kochana dobrej mysli ze sie uda a jak nie to glowa do gory i dalej sie starac nie wolno tracic nadzieji :-) bedziesz miala upragnionego dzidziusia napewno. skad jestes?

biapl owulacja występuje 24-36 godz po pozytywnym teście owulacyjnym, także przytulanko o 3.30 jak najbardziej ok!! :-) Ale podziwiam, że się Wam chciało, pewnie biednego mężusia musiałaś ze snu wybudzić :szok::-D:-D:-D

Biapl witaj. Zaczelas od szczesliwej stronki no moja kochana nie masz innego wyjscia jak juz zostac z nami . Trzymam kciuki zeby ta wstretna @
jednak w niedziele nie przyszla.

A ja bylam z malymi 1,5 godz na ogrodzie. Odsniezyli pol ogrodu plus chustawki piaskownice a teraz z wypiekami na twarzach wcinaja frytki he he

reklama
Pochodze z Lublina, ale od 6 lat mieszkam na stale juz w Niemczech we Frankfurcie nad Menem,ciesze sie,ze to forum znalazlam i widze,ze nie jestem sama zbzikowana.Dzieki za slowa otuchy,kochane jestescie.Wlasnie takich kolezanek mi tu brakuje...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry