reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
scoti- ja tam widzę bladą kreseczkę- która z dnia na dzien będzie coraz ciemniejsza, więc gratuluję Słoneczko!!! cieszę się i nakazuję dbać o siebie ;))) a no i mówiłam, że objawy iście okresowe? ja miałam tak samo ;))))

suonko- nie dziękuję, żeby nie zapeszać.

uciekam moje kochane i życze wam miłego weekendu ;)

scotland skarbie GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! świetnie !!!!!!!!!!!!!!! niech dobra passa trwa nadal :)

No to teraz moge iśc sie położyć :)

M wrocil z silowni, patrzy na mnie i widzi ze sie usmiecham jak glupia, pyta sie co sie stalo, co Mya nasrala na podloge? popsula mi mp3? i chyba za 6 razem jestes w ciazy? hehe a ja sie poplakalam glupol:-D no ale ja mu codzinnie pokazuje wykres i mogl sie domyslac ale myslal ze bede testowac jutro

scotland hehe a to mezus mial nowine na wejsciu :-) strasznie Kochana sie ciesze i gratuluje jeszcze raz :-)
to druga fasola w lutym tak? marta i scotland? pominelam kogos?

rozia :-D juz zmieniam

bobo trzecia silene jeszcze
Zagubiona z tym sraniem na podloge to u nas juz normalka najgorzej ma ten kto to potem czysci;-)

haha tez sie usmialam z tego srania haha
a no tak 3 fasole w lutym a jeszcze troche testowanek przed dziewczynkami wiec oby bylo ich wiecej :-)

reklama
Do góry