• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zaczynamy staranka :)

bobo ja jestem:)

katy dzięki a wiesz, że wczoraj mi przyjaciółka powiedziała, że w firmie krążą plotki, że w ciąży jestem:)))) czyżby wiedzieli coś więcej niż ja:-D

reklama
katy haha bobo straznik teskasu haha albo meksyku bo my tu mamy taki meksyk kazda inna i z czym innym :-) czapku i pale kupie i bede siedziec a jak ktoras bedzie miala zle mysli albo bedzie niegrzeczna bede bic pala po tylku :rofl2:

Marysia ja juz 3 dzien z rzedu co wieczor wypijam litre soku pomaranczowego......mmmmmm....pycha:tak:
Zzagubiona i jeszcze sie nie chwalisz?????:-)
Jane moze widza cos co juz nie dlugo sie pojawi ;-)
Bobo a czy bedzie karny jezyk????:-D

reklama
Rozia to owocnych ;-)
Oj Zzagubiona uchylilabys rabka tajemnicy :sorry:
Bobo a moze dla nas na kolejny cykl..... jezyk z jednym kolcem :-D:-D:-D
Rano rano chyba ze @przylezie...ale mysle ze przyjdzie za dzien lub dwa...kurcze wszystko mi sie popieprzylo w tym cyklu

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry